"Гордість і упередження і зомбі". Видавництво "Основи" рекомендує до Дня всіх святих


Опубліковано 27 Жовтень 2016 о 13:37

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  "Гордість і упередження і зомбі". Видавництво "Основи" рекомендує до Дня всіх святих


"Гордість і упередження і зомбі". Видавництво "Основи" рекомендує до Дня всіх святих

Хеллоуїн – одне з найдавніших традиційних свят у Великобританії та Північній Ірландії, яке з кожним роком стає все більш популярним і в нас, а святкування викликає бурю емоцій, різноманітних відгуків і думок.


Напередодні християнського свята - Дня всіх святих, коли дітки вбираються у незвичні костюми, вимагають цукерки та солодощі, а ворота між нашим  та «іншими» світами усуваються і духи відвідують свої колишні домівки, щоб погрітись, видавництво «Основа» пропонує вашій увазі інтерпретацію відомої книги Джейн Остін «Гордість і упередження».


Коли шкільна література поростає мохом, на допомогу приходять … зомбі. Школярі, побачивши щось цікаве у назві, невимушено починають читати і знайомляться не тільки з незвичним сюжетом, а й зі знаменитим романом «Гордість та упередження», який осучаснив американець Сет  Ґрем-Сміт, додавши туди трохи жаху та східні єдиноборства. 

Після прочитання  мешап-версії роману, у вас, скоріше за все, виникне бажання ознайомитись з оригіналом і він стане ще більш зрозумілим. У будь-якому випадку, після прочитання оновленого роману ви будете знати сюжет, основних героїв і ніколи не забуде містера Дарсі. Українською мовою класика жанру опублікована видавництвом «Основи».


На початку розширеної версії улюбленого роману Джейн Остін «Гордість і упередження і зомбі»,  ми дізнаємося, що тихі села Англії охопила загадкова моровиця, внаслідок якої мертві… почали оживати! Тепер у відважної Елізабет Беннет немає вибору: вона мусить врятувати батьківщину від нечисті. Та вже невдовзі від таких шляхетних намірів її відволікає гордовитий і бундючний містер Дарсі. З його появою на читача чекає розкішна комедія характерів, сповнена майстерних словесних поєдинків між двома закоханими.

Цікаво! Прочитавши книгу, діти, разом з батьками, можуть переглянути однойменний американський комедійний фільм жахів, який базується на романі Сета  Ґрехема-Сміта та ознайомитись зі знаменитим романом «Гордість і упередження» у трьох інтерпретаціях. 


У ніч Хеллоуїну, коли відкриваються ворота у зиму, в холодний світ, коли все живе вмирає, але одночасно готується до відродження, ви зможете прочитита (або отримати у подарунок) страшенно захоплюючу книгу «Гордість і упередження і зомбі» та зануритись у вирій подій фантастичного роману! 


Книга розрахована на дітей від 13 років та дорослих.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук