«Діти в місті» завітали у гості до «Агуша»


Опубліковано 18 Жовтень 2016 о 19:48

Блог Діти в місті Київ >  Екскурсії >  «Діти в місті» завітали у гості до «Агуша»


«Діти в місті» завітали у гості  до «Агуша»


Продукція дитячого харчування "Агуша" - схвалено мамами України! 


А чи знали ви, що завод дитячого харчування «Агуша» влаштовує для батьків та дітей неймовірно захоплюючі ескурсіі на виробництво? На одній з таких екскурсій пощастивило побувати і редакції інтернет ресурсу «Діти в місті». Ми не лише весело та захоплююче провели час, а ще й дізнались багато нового про технологію виготовлення, дитячу рецептуру та вимоги до молочної продукції. Ми хочемо поділитись з вами позитивними емоціями і розповісти як це було. 



Сирочки, йогурти, соки – все, що так  полюбляють наші найменші. Ми прагнемо оточти їх любов’ю та теплом,  давати їм найкращі та найсвіжіші продукти. Недарма продукція Агуша схвалена мамами України, адже використання спеціальної сировини ( молока екстра класу) та натуральних фруктових наповнювачів з Вінничини, робить її не тільки смачною, а неймовірно корисною. На заводі діє окреме автоматизоване виробництво з мінімальним залученням людини, а спеціальне обладнання - бактофуга – очищує молоко від всього поганого. 


Екскурсія  на завод показала, що дитячі кисломолочні продукти Агуша дійсно високої якості та безпечні, так як вимоги до їх виробництва набагато вище, ніж вимоги до виробництва продуктів для дорослих.



 
Нам розповіли про молочні продукти, про найкорисніше молоко та відкрили очі на деякі наші застарілі стереотипи.  Ми дізналися, що Агуша – це  бренд міжнародної компанії PepsiCо, а вся продукція відповідає вимогам закону про дитяче харчування (0-3 роки) і виготовляється в Україні. Радіє душа, коли розумієш , що за наших дітей хвилюються і прагнуть надати найкраще!


Це була дійсно захоплююча подорож у саме серце виготовлення дитячої продукції! Усім татусям та матусям варто відвідати завод, побачити на власні очі процедуру виготовлення продукції, стерильність приміщень та відправитись на дегустацію дитячих йогуртів, сирочків, кефірів! 


Дружня атмосфера, дитячі посмішки та радість, смачні десерти та подарунки – усе це зробило нашу подорож незабутньою , веселою та дуже цікавою! 



 
На сайті продукції дитячого харчування "Агуша" ви знайдете багато цікавого та корисного для себе і своїх дітей.
А на сторінці у фейсбуці зможете слідкувати за датами наступних екскурсій, спілкуватись з матусями та бути у курсі всіх подій!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук