Міжнародний Симпозіум дерев'яної скульптури "Відродження"


Опубліковано 21 Червень 2016 о 15:34

Блог Діти в місті Київ >  Виставки >  Міжнародний Симпозіум дерев'яної скульптури "Відродження"


Міжнародний Симпозіум дерев'яної скульптури "Відродження"

З 17 до 26 червня, у парку "Пуща-Водиця" буде проходити перший Міжнародний симпозіум дерев'яної скульптури "Відродження".


Захід проводитиметься на території Пущі-Водиці щороку з залучанням митців із різних країн та використанням різних природних матеріалів.


Організаторами виступають Громадська Організація "Наша Пуща-Водиця" та Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука.


              

Відомі митці впродовж 10 днів працюватимуть над скульптурами у парку та спілкуватимуться з гостями. Виготовлені під час Симпозіуму скульптури, як приклади сучасного мистецтва світового рівня, будуть встановлені у Пущі-Водиці, що не тільки підвищить туристичну привабливість місцевості, але й послужить вихованню художнього смаку та знайомству місцевих жителів і гостей з тенденціями сучасного світового мистецтва.
Окрім того, Симпозіум допоможе привернути увагу скульпторів до використання у своїх жанрових і стилістичних пошуках екологічних матеріалів та надасть можливість для студентів набути досвіду у колі досвідчених колег. Захід не носить комерційного характеру.


Кожен день, з 12:00 впродовж усього Симпозіуму гості парку зможуть на власні очі побачити, як створюється дерев'яна скульптура.

Окрім того, 21 червня, о 10:00, досвідчений екскурсовод Алла Михайленка подарує усім бажаючим екскурсію Пущею-водицею.

26 червня, о 12:00 студенти Інститут ім. М. Бойчука проводитимуть художні майстер класи, а о 15:00 планується урочисте закриття Симпозіуму з врученням подяк і призів учасникам та концертною програмою.

Запрошуються всі бажаючі!

Де: парк "Пуща-Водиця", м. Київ, Оболонський р-н, Пуща-Водиця, вул. Ф. Максименка, 5 лінія
Коли: 17 - 26 червня
Вартість: безкоштовно





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук