Techno Day в дитячому місті професій KidsWill


Опубліковано 20 Квітень 2016 о 12:15

Блог Діти в місті Київ >  Пост-реліз >  Techno Day в дитячому місті професій KidsWill


Techno Day в дитячому місті професій KidsWill

16-17 квітня у дитячому місті професій KidsWill пройшов фестиваль для всієї родини – Techno Day! Конкурси, чемпіонати, майстер-класи і яскраві наукові шоу – ми з радістью розповімо, як це було!

На другому поверсі TРЦ Art Mall розташувалися столи робофутболу, залізна дорога LEGO та атракціон віртуальної реальності. Найактивніших відвідувачів очікував SMART FAMILY MISSION - цікавий квест для всієї родини! А ще кожен бажаючий міг взяти участь у чемпіонаті радіокерованих машинок і виграти цікаві призи!

                    

Насолодившись виступами вихованців естрадної школи Dream School, вирушаємо у KidsWill, адже саме тут відбувалося усе найцікавіше!


Посадити у клітку вогняне торнадо, доторкнутися до блискавки, влаштувати льодяний вибух.. Магія? Ні, наука! На шоу Interesting Science можна було не лише насолодитись видовищними хімічними дослідами, а й дізнатись багато цікавих наукових фактів. А у неймовірних тесла- та кріошоу професора Сергеніуса змогли взяти участь не лише діти, а й дорослі.

                                                       

Ще одним цікавим науковим видовищем ТехноДей стали 3D принтери - дивовижні пристрої, за допомогою яких можна було роздрукувати що завгодно! Іграшку, вазу для квітів, чохол для мобільного телефону і навіть.. фігурку з шоколаду!

Після яскравих наукових видовищ на всіх чекало захопливе світлодіодне шоу від Fireman та творчі виступи арт-балету Free Up.


                      

Шанувальники змагань, перегонів та вікторин також знайшли для себе багато цікавого. На чемпіонаті Play Station можна було круто провести час та виграти Монополію! А маленькі розумники взяли участь у вікторині від Atmasfera 360 і також не залишилися без пам`ятних подарунків!


Протягом двох днів фесту Федерація Ракетомодельного Спорту проводила майстер-класи з ракетомоделювання на станції “Художня майстерня”.
Ті, хто мріяв про власну ракету, змогли зконструювати її іграшкову модель та дізнатися багато цікавих фактів з історії ракетобудування.


Родзинкою ТехноДей стало незабутнє шоу трансформерів! Оптимус Прайм та Бамблбі виступили на сцені ТРЦ Аrt Mall та навіть завітали у KidsWill!


Протягом двох днів учасники фестивалю заповнювали анкети на розіграш суперпризів від магазину побутової техніки Фокстрот.
17 квітня о 18:00 LED-телевізор діагональю 32 дюйми та два сучасних 3G планшети знайшли своїх власників!


Цими вихідними команда KidsWill подарувала вам яскраві емоції та незабутній відпочинок! Але на вас чекає ще багато цікавого! Слідкуйте за новинами та будьте з KidsWill!


 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук