У світі небайдужих людей краса і добрі справи завжди крокують поруч


Опубліковано 19 Березень 2016 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Пост-реліз >  У світі небайдужих людей краса і добрі справи завжди крокують поруч


У світі небайдужих людей краса і добрі справи завжди крокують поруч


Вперше в Україні з таким розмахом відбулася подія в світі дитячої моди - UKRAINIAN KID'S FASHION WEEK сезон весна 2016!



Покази за участю 31 дизайнера і бренду дитячого одягу успішно пройшли в Одесі, Дніпропетровську, Харкові та Києві з 22 по 29 лютого 2016 року. Організатори: журнал для дорослих про дітей «LolaKIDS», студія акторської і модельної майстерності «Model.LolaKIDS» і Благодійний фонд Оксани Уткіної «ДІТИ - КВІТИ ЖИТТЯ».

 
На подіумі глядачів дивували своїми моделями бренди «EVELINA by Lobareva», «Синій льон», «Teens by Helena Art», «Мартуся», «Must Have», «APILAT», «Angels Twins», «ПАРА SOLO», «Карина Волохова »,« Club 5-16 », ТМ« М'ята »,« KOTON »,« Zavera »,« LC Waikiki », Модний дім «НАШІ ДІТИ»,« Lia Lea »,« De Salitto », студія костюма «Йолка» , «Monkey», «Модниця», «Яценко», «Ромашка», «Julia_Gurskaja», «Miss DM», «Monna Rosa», «Alice», «Kiddy Girls & Boys».

Оригінальною особливістю показів стали подіуми, прикрашені різнокольоровими квітами з паперу. Це було дуже яскраво - розсипи різнокольорових об'ємних квітів різних розмірів в кількості більше 800 шт, які зробили своїми руками дітки-переселенці та їх мами.

           

Крім показів моди початківцями моделями від року до 14 років, в кожному місті в заході також взяли участь близько 50 діток-переселенців із зони АТО, які демонстрували українські костюми. Учасників оцінювало журі - імениті стилісти, fashion-експерти та представники шоу-бізнесу. Всього на подіумах 4-х міст за тиждень показу UKRAINIAN KID'S FASHION WEEK сезону весна 2016 увазі глядачів постало понад 400 дітей, для більшості з яких це дефіле було дебютним.

Урочистою і зворушливою частиною показів стало вручення інфузійного насосу для ефективної хіміотерапії в відділення гемотологіі Харківської міської дитячої клінічної лікарні № 16. Це дороге устаткування було куплено організаторами на кошти, виручені від продажу квитків і кастингових фотосесій. Таким чином, всі учасники внесли величезний внесок у добру справу, яке врятує життя сотням українських дітей.
 
У Києві показ завершився фуршетом для батьків і дітей-учасників, на якому були присутні Андрій Джеджула, Владислав Курасов, Аліса Савинська, Оксана Стебельська, Марія Івасенко, Габріелла Массанга, Марина Козаченко, Надія Старцева, новаторські дизайнери, представники бутиків - учасників показу і преса.

 Організатори, Оксана Уткіна (засновник проектів «LolaKIDS» & UKFWeek) і Олександра Аскоченська (директор мережі студій «MODEL.LolaKIDS»), висловлюють подяку партнерам: готелю «УКРАЇНА» в Києві, Галереї «АВЕК» в Харкові, «MINISTERIUM dogma club» в Одесі, «Дому Пчолкина» в Дніпропетровську, де проходили покази.

Всім партнерам і дизайнерам за внесок у розвиток дитячої моди і потенціалу юних українців. А також салонам краси, які підготували юним моделям зачіски і візаж -Салон «Kodokan» і «Mirrabella» (Київ), «Салону краси Лариси Румянцевої» (Одеса), освітньому центру «Кристал» і Тетяні Красовській (Дніпропетровськ).
За професійні кадри і творчий підхід вдячні фотографам Ірині Бордо (Київ), Наталії Білевич (Київ), Світлані Пагер (Київ), Євгену Зінченку (Харків, Київ), студії «ФОТОЖУК» (Київ), Ларисі Некипеловій (Харків), Євгену Харченко (Дніпропетровськ), Світлані Статишнюк (Одеса) і Ірмі Петровій (Одеса).

Також висловлюється подяка за активну участь в організації заходу ротарі-клубу «Харків Надія», студії «BRAVO» (Харків), «Лого-Тип» (Одеса), «Екопарк» (Харків), ліцею «МИР» (Харків), фотостудії «Київська школа фотографії» і «Stage Studio», «SKY PARK», готелю «GAGARINN hotel» в Одесі, розважальному центру «Дитяча планета», Першоій дитячій академії в Дніпропетровську, Гуманітарному штабу «Комітет у справах вимушених переселенців» і особисто Тетяні Жучок , а також всім дизайнерам, учасникам і партнерам, завдяки яким відбулася це чудове подія.

Особлива подяка ведучим заходів, що створював святковий настрій: Владу Балагуру та Владиславу Благодарному (Київ), Дмитру Фадєєву (Одеса), Амірану Абашидзе (Харків), Костянтину Подтяжкіну (Дніпропетровськ).

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук