Незабутні канікули або як зробити свою дитину щасливою за 14 днів


Опубліковано 02 Лютий 2016 о 09:20

Блог Діти в місті Київ >  Дитячі табори >  Незабутні канікули або як зробити свою дитину щасливою за 14 днів


Незабутні канікули або як зробити свою дитину щасливою за 14 днів

Енергія, знання та враження, які ми отримуємо в дитинстві, залишаються з нами на все життя, а ті самі душевні якості, такі як лідерство, комунікабельність, нестандартне мислення, впевненість на сцені, - ми отримуємо в дитинстві: у школі, на додаткових заняттях і курсах, а ще ... у дитячому таборі. 


Нас часто запитують «Як витягнути дитину з-за комп'ютера або планшета?» 


Діти люблять проводити багато часу біля комп'ютера, але їм не завжди вистачає внутрішньої дисципліни дорослого щоб не менше часу приділяти активностям оффлайн: прогулянкам, читанню паперових книг і спілкуванню з друзями. Тим більше що розклад дитини багато в чому підпорядковується розкладом його батьків. А інтернет - це зручний спосіб зайняти і відвернути улюблене чадо, коли вам потрібно робити щось більш, як вам здається, найважливіше. 


Дитячий табір виводить дитину з повсякденного контексту будинок-школа-заняття-будинок, створює всі умови для творчості, спілкування і саморозвитку. Надішліть дитину в табір, і він на 14 днів забуде Вконтакте, Minecraft і Свомпі. 





Практичний сенс літніх поїздок для майбутнього вашої дитини:

  • Розвиваючи в собі необхідні душевні якості у вигляді навичок самопрезентації, творчості, роботи з медіа, а також широкі знайомства з творчими дітьми з інших міст, - це те, що в майбутньому допоможе вашій дитині запустити свій стартап або розвинути власний бізнес. 
  • Унікальна атмосфера табору - діти повертаються в табір з року в рік.
  • У дитячому таборі «Аврора» ваша дитина потрапляє в соціальне середовище, де поняття «бути» і «здаватися» не відрізняються один від одного, не підміняються вигаданими віртуальними критеріями. У таборі дитина отримує реальну можливість розкрити свої таланти, позмагатися з іншими дітьми в змаганнях, які вчать стратегічно мислити і працювати в команді, відточують корисні навички та вміння. При цьому, як бонус, ваше чадо стане більш впевненим у собі, соціально-орієнтованим і сміливим. 


Ми пишаємося тим, що в таборі «Аврора» найкращі в Україні умови проживання, харчування та оздоровлення біля моря, але головне в нашому таборі це не гарна годівля і зручні ліжка, - це особлива атмосфера відкритості та довіри, в якій діти проявляють свої таланти і в якій збуваються мрії. 




«Аврора» - це не просто два тижні біля моря.


У таборі «Аврора» дитина може відпочити, оздоровитися на березі Чорного моря в 10 км від Скадовська (Херсонська область), спробувати себе у безлічі нових творчих проектів і зустріти вірних друзів, які залишаться з ним на все життя. 




У таборі дитина може розвинути особистісні якості, які ще не раз знадобляться йому в житті.

Допитливість - запорука правильного сприйняття світу 

Маленькі діти дуже цікаві до всього, що знаходиться навколо них: їм цікаві нові люди, події, - все, що змушує малюка «бігти і стрибати», щоб «що-небудь на світі раптом не сталося без нього». З віком це прагнення пізнавати згасає - і вчорашні чада з палаючими очима перетворюються на апатичних дорослих, які вважають, що цей світ більше нічим не може їх здивувати. 

Табір «Аврора» допоможе дитині зрозуміти, що світ навколо завжди повний можливостей і нових векторів для розвитку. І найголовніше: ці можливості доступні для них. У майбутньому «Аврорівець» навряд чи віддасть перевагу диванного способу життя активному пізнаванню нового, формуванню своєї кар'єри і прагненню до вершин, які щоразу будуть все вище і вище. 


Заходи в «Аврорі»:
  • пейнтбол і футбол;
  • настільний теніс;
  • скелелазіння;
  • завдання в колективі;
  • творчість. Майже два десятки творчих студій пропонують дитині побути в ролі актора, який бере участь у виставі, співака, танцюриста, художника, журналіста, що вносить вклад у випуски нової авроровской газети, радіоведучого, спеціального кореспондента і в багатьох інших амплуа;
  • гурток веселою науки, де діти вчать основи фізики і хімії, проводячи безпечні експерименти.






І все це - в комфортних умовах для відпочинку!



Замовлення путівок і відповіді на питання - на сайті www.auroracamp.com або за телефоном +380 (562) 315-000. 

Чекаємо вас і ваших дітей :)

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук