Сімейне свято "Легенди про Святого Миколая і Казкового Ангела" у "Времени Вагон"


Опубліковано 17 Грудень 2015 о 12:46

Блог Діти в місті Київ >  Дитячі клуби >  Сімейне свято "Легенди про Святого Миколая і Казкового Ангела" у "Времени Вагон"


 Сімейне свято "Легенди про Святого Миколая і Казкового Ангела" у "Времени Вагон"

Креативний простір "Времени Вагон" запрошує на душевне сімейне святкування дня Святого Миколая, де на вас чекає казковий майстер-клас для мам по створенню ангела із органзи та пізнавальні бесіди з печивом і чаєм з Тетяною Віноградчій, педагогом з раннього розвитку, підготовки до школи з багаторічним досвідом і величезною любов'ю до дітей .

Поки мами будуть занурені в чарівну атмосферу жіночої творчості і задушевних бесід, найслухняніші дітки зустрінуться зі справжнім ангелом, який розповість їм легенди про Святого Миколая і Казкового Ангела. Під мелодійну святкову музику і казкові відеосюжети діти зроблять свого казкового ангела.

 Прокинувшись 19 грудня рано вранці, перше, що роблять всі хлопчики і дівчатка - «пірнають» під подушки в пошуках солодощів, іграшок та інших приємних сюрпризів. А скільки радості і захоплення випромінюють їхні оченята при знахідці довгоочікуваних подарунків, адже Святий Миколай особисто їх туди поклав! :) Заради того, щоб сталося це чудо вони навіть готові цілий тиждень слухатися батьків і добре їсти. А хіба така віра в чудо не заслуговує самого справжнього дива?

Для створення дійсно казкового дня потрібно всього кілька правильних складових - підходяща атмосфера і правильний настрій. Допомогти батькам і малюкам відчути магію чарівного свята і поринути у світ казки покликаний цей казковий сімейний день.

Свято наповниться душевністю і теплом! 


Де: креативний простір "Времени Вагон", вул. Мішуги, 12.
Коли: 19 грудня об 
11.00, 13.00, 15.00 та 17.00.
Вартість: участі для мами і дитини 350 грн.

До вартості квитка входить:
майстер-клас зі створення ангела
відвідування казкової інтерактивної програми для дітей
печенюшки і чай, кава.

http://vremenivagon.com.ua/event/prazdnovanie-dnya-svyatogo-nikolaya/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук