Platforma Village – територія святкових розваг для всієї родини


Опубліковано 16 Грудень 2015 о 15:21

Блог Діти в місті Київ >  Розважальні комплекси >  Platforma Village – територія святкових розваг для всієї родини


Platforma Village – територія святкових розваг для всієї родини

19 грудня територія ЦТ «Даринок» і «Арт-заводу Платформа» перетвориться на Platfоrma Village.

Спеціально для гостей Platfоrma Village організатори створять казкову атмосферу маленького затишного села в Тірольській долині: красива ялинка в центральній частині міста, розкішно прикрашені вулички, святкова ілюмінація, різдвяний фуд-корт від Ulichnaya Eda, музика і розваги. Під відкритим небом працюватиме каток і школа фігурного катання для всіх бажаючих, а у вихідні кращі dj порадують відвідувачів запальними сетами. Працювати каток буде з 8 ранку до 22 ночі.

Команда Platfоrma Village подбала і про створення унікальної лаунж-зони Apres Ski. Це місце, де можна потанцювати, відпочити, перекусити, зігрітися ароматним глінтвейном в теплому барі і просто насолодитися атмосферою свята під кращі dj-сети. У день відкриття зони розваг музичних гурманів очікує ще одна приємна подія: на території «Арт-заводу Платформа» відбудеться яскрава Hip Hop вечірка за участю українських реперів і бі-боїв. Вечірка пройде на новій критої майданчику «Арт-заводу Платформа» - у сьогоденні ангарі, який перетвориться на андерграундний концертний хол. Організатори заходу підготували для гостей і учасників безліч сюрпризів: вуличні танцювальні баттли, «вільний» мікрофон, їжа і бари від учасників фестивалю Ulichnaya Eda. Фінальним акордом вечора стане виступ українського репера Ярмака.

Крім того, на території Platfоrma Village розміститься Музей казок - розвага, створене спеціально для дітей. Це унікальне інтерактивне шоу, в якому глядачі з першої хвилини стають його учасниками. Професійні актори в образах персонажів відомих казок і мультфільмів запропонують малюкам самим створити казку, вигадати сюжет і зіграти в ній роль. Барвисті декорації, ігрові локації, казкові квести, незабутня атмосфера та яскраві емоції дозволять всім присутнім поринути в атмосферу справжнього чарівництва, яка панує навколо напередодні новорічних свят.


Найменших відвідувачів святкової зони чекає маса інших розваг: майстер-класи, новорічні вистави, інтерактивні шоу-програми, танцювальні ігри. Взяти участь у цих та інших активностях можна буде, відвідавши ЦТ «Даринок».


Відзначимо, що вхід в Platfоrma Village - абсолютно безкоштовний. Відвідувачі платять виключно за відвідування Музею казок і ковзанки.

Де: вул. Біломорська, 1, територія ЦТ «Даринок» і «Арт-заводу Платформа».
Коли: з 19 грудня об 11.00  до 10 січня.
Вартість: безкоштовно!

https://www.facebook.com/events/449430281929883/






 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук