Головна резиденція Діда Мороза відкривається у Древньому Києві


Опубліковано 15 Грудень 2015 о 15:07

Блог Діти в місті Київ >  Розважальні комплекси >  Головна резиденція Діда Мороза відкривається у Древньому Києві


Головна резиденція Діда Мороза відкривається у Древньому Києві

19 і 20 грудня у «Парку Київська Русь» відбудеться відкриття грандіозної програми «Зимова казка» для дітей і дорослих.

На головному ристалищі розгорнеться театралізоване дійство з видовищними виставами, в яких братимуть участь не тільки актори, а й гості Древнього Києва. Здивують всіх виступи кінно-трюкового театру. Також у «Зимовій казці» буде застосовано багато спецефектів: каскадерські трюки, поєдинки з використанням середньовічної зброї, вогняне шоу.

Цими ж вихідними у Древньому Києві відбудеться урочисте відкриття Головної резиденції Діда Мороза. І з цього приводу пройде справжній Карнавал казок. На ньому зберуться казкові і міфічні персонажі: Ангел і Чортик, Лісовик і Водяний, Баба Яга, Домовик і славні богатирі із князівської дружини.

А ще на святі можна буде покататися на породистих кониках з Княжої конюшні Древнього Києва, погладити їх і сфотографуватися з ними. Також для гостей «Парку Київська Русь» відбудеться розіграш приємних подарунків.

Дід Мороз прийматиме відвідувачів у своїй резиденції щодня з 19 грудня і до 10 січня. Гості зможуть покласти лист в чарівну скриньку здійснення бажань і влаштувати на пам'ять яскраву фотосесію з казковими героями.

Де: Древній Київ у «Парку Київська Русь», с. Копачів Обухівського району. Дістатися можна маршрутними автобусами від ст. м. Видубичі або власним транспортом.
Коли: з 19 грудня 13:30 - 18:00 по 10 січня 2016 року
Вартість: 150 грн, пенсіонери – 75 грн, діти шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно.

Придбати квитки можна на офіційному сайті "Парку Київська Русь"


Детальна інформація за посиланнями 
https://www.facebook.com/events/1666429143615513/ 
www.parkkyivrus.com


 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук