Майстер-клас "Як фантазію втілити в реальність і заробити на цьому" від проекту "Курси для підлітків"


Опубліковано 08 Грудень 2015 о 13:37

Блог Діти в місті Київ >  Майстер-класи >  Майстер-клас "Як фантазію втілити в реальність і заробити на цьому" від проекту "Курси для підлітків"


Майстер-клас "Як фантазію втілити в реальність і заробити на цьому" від проекту "Курси для підлітків"

12 грудня проект "Курси для підлітків" запрошує на майстер-клас "Як фантазію втілити в реальність і заробити на цьому".

В рамках занять з курсу "КРЕАТИВ І МАРКЕТИНГУ" буде проведена основна програма, на якій діти виконають вправи на розвиток креативного мислення, проаналізують історію бренду Pixar і розглянуть можливість використання мультиплікації в рекламі.  

У другій частині заняття пройде майстер-клас від продюсера, режисера, сценариста, дизайнера, шоу-Ранера Сергія Гаврилова ( 1.5 години)
Сергій Гаврилов - сценарист і режисер рекламних роликів, художник-постановник кліпів і телепрограм, перший продюсер першого повнометражного 3Д мультфільму «Микита Кожум'яка», креативний продюсер, режисер, сценарист проектів «Коріснi Пiдказкі» і «Казка з татом» на телеканалі Плюсплюс а також багатьох книг та інтерактивних програм. Одна з його книг "Івасик Телесюк" увійшла в трійку кращих книг на думку "Книга року ВВС - 2015".

Номінант на премію «Дитяча книга року» ВВС Україна, лауреат премії «Телетріумф» у номінації «Краща дитяча програма» за телепроект «Казка з татом».

А ще він - великий фантазер, тобто креативщик!

Сергій Гаврилов розбере з дітьми основи улюблених дитячих фільмів (у чому ідея, хто головний герой, яка у нього мета, хто або що йому заважає), структуру, проаналізує з дітьми типажі персонажів і базові теми фільмів, навчить в міні-тренінгу як представляти (пітчити) свою історію, як придумати слоган або логлайн до улюбленого фільму, розбере з дітьми принципи побудови історії на відомих мультфільмах і все це в захоплюючій для дітей формі з іграми і завданнями.

І звичайно Сергій Гаврилов розповість як створювався український повнометражний мультфільм "Микита Кожум'яка", який вийде на екрани в 2016 році.

Запис тих, хто приходить на заняття одноразово за телефоном: 068 354 58 40 або повідомленням на сторіночку курсів для підлітків https://www.facebook.com/podrostokcourses/

Більш докладно про минулі заняттях тут:
https://www.facebook.com/podrostokcourses/

Де:  Дарницький бульвар, 8б, к. 13 (комплекс Артеміда, що примикає до Сільпо), код. 13К, вхід в під'їзд в табличкою "Відділ Продаж", 5 поверх.
Коли: 12 грудня з 13.30 до 16.00.
Вартість заняття: оплата одного заняття - 120 грн
При оплаті за 4 занять курсу "Креатив і Маркетинг" - 400 грн

Телефони: 068 354 58 40, 050059 98 68.
Е-мейл: dina@passport.biz.ua

https://www.facebook.com/events/1008714575857733/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук