Зустріч зими у Древньому Києві


Опубліковано 02 Грудень 2015 о 16:47

Блог Діти в місті Київ >  Парки >  Зустріч зими у Древньому Києві


Зустріч зими у Древньому Києві

5-6 грудня Древній Київ у «Парку Київська Русь» запрошує дорослих і дітей долучитися до древніх слов'янських забав. В перші вихідні зими тут відбудеться розважальна програма «Зима стукає у ворота»!

Жителі Древнього Києва запросять гостей пройтися вуличками середньовічного міста, оглянути шедеври архітектури Х-XIII століть – оборонні укріплення, дерев'яну фортечну стіну забороли, Михайлівські ворота Київського Дитинця, сторожові вежі, садиби городян і князівські палати.
Кожен гість і сам зможе перевтілитися в жителя Древнього Києва, надівши обладунки витязя або княжий наряд, випробувавши свою влучність у середньовічному тирі та осідлавши породистих коней.

На Великому ристалищі відвідувачів розважатимуть актори театру –театралізованими виставами, приголомшливими трюками на конях. Кінні лучники із княжої дружини влаштують захоплюючий турнір з верхової стрільби з лука.

Гості зможуть дізнатися багато цікавих фактів про коней історичних порід, зібраних у Княжій конюшні Древнього Києва, сфотографуватися з цими граціозними і красивими тваринами.

Рухливі ігри на свіжому повітрі допоможуть відновити сили після робочого тижня, отримати заряд позитивної енергії надовго. Перетягування канату, біг по «серпантину», стародавні обряди, танцювальні флеш-моби додадуть гарного настрою і радісних емоцій.

Де: Київська область, Обухівський район, с. Копачів (32 км. від Києва).
Коли: 5 - 6 грудня з 10.00.
Вартість: 30 - 100 грн., дітям дошкільного віку  - безкоштовно.

Розклад руху маршрутного таксі від м. Видубичі
10:00, 12:00, 14:00 або вміру заповнення маршрутки
Вартість проїзду 30 грн.

Розклад руху маршрутного таксі з Парку
11:00, 13:00, 16:00, 18:00 або вміру заповнення маршрутки
Вартість проїзду 30 грн.

Детальніше





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук