Сферичні кіносеанси англійською мовою в ATMASFERA 360


Опубліковано 30 Листопад 2015 о 13:20

Блог Діти в місті Київ >  Планетарій >  Сферичні кіносеанси англійською мовою в ATMASFERA 360


Сферичні кіносеанси англійською мовою в ATMASFERA 360

Сферичний кінотеатр ATMASFERA 360/Київський планетарій продовжує серію сеансів сферичного кіно англійською мовою!

Вивчення іноземної мови за фільмами - одна з найефективніших методик. І користь, і приголомшливі враження!
5 грудня в одному сеансі будуть показані відразу два захоплюючих сферичних фільма «Назад на Місяць» і «Володіння світла».

 «Володіння світла». За допомогою приголомшливих спецефектів, музики і неймовірної комп'ютерної графіки фільм розповідає про походження і еволюцію Всесвіту від Великого вибуху до наших днів. Фільм вражає своєю художністю і неординарним підходом до оповідання. На сьогоднішній день «Володіння світла» - одна з кращих робіт в області сферичного кіномистецтва, фільм отримав безліч призів найпрестижніших фестивалів сферичного кіно.

«Назад на місяць». Фільм починається розповіддю про першу еру космічних досліджень наприкінці 60-х і початку 70-х років минулого сторіччя. Ми дізнаємося про результати роботи місячних станцій і супутників, про походження Місяця, його хімічний склад, структуру та наявність корисних копалин на його поверхні.
Ви побачите успішний запуск апарату, посадку і подорож по місячній поверхні. Фільм закінчується поглядом на приголомшливу перспективу нашого майбутнього на Місяці. 

Тільки в ATMASFERA 360 ви зможете насолодитися неземною красою космічних об'єктів і явищ у форматі 3D без окулярів!

Обидва шоу створені за унікальною технологією Fulldome і концепції Edutainment (навчання через розваги), яка перетворює будь-яку навчальну інформацію в захоплюючий процес, покращує запам'ятовування отриманих знань. У тому числі і нових англійських слів, адже космос - одна з найпопулярніших і улюблених дітьми тем!

Де: Сферичний кінотеатр ATMASFERA360 / Київський Планетарій, вул. Велика Васильківська 57/3.
Коли: 5 грудня о 17.00.
Вартість: 80 - 100грн


Довідки та бронювання квитків: (044) 229 10 93.

Купити квитки 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук