Дитячий фізичний театр. П'ята творча майстерня Марини Лимар


Опубліковано 17 Листопад 2015 о 10:56

Блог Діти в місті Київ >  Театри >  Дитячий фізичний театр. П'ята творча майстерня Марини Лимар


Дитячий фізичний театр. П'ята творча майстерня Марини Лимар

21 - 22 листопада Марина Лимар продовжує серію творчих майстерень фізичного театру для дітей!

Запрошуються дітки до двох груп - 4-5 років і 6 +.

Марина Лимар, керівник "Інших Танців", педагог: "Філософія нашої роботи з дітьми - проста і виразна :. Ми ініціюємо їх до спільного творчого процесу, в якому вони не пасивні виконавці а співавтори. У нашому процесі, на мою більш, ніж 25- річному досвіду, дитині важко бути просто споживачем. Споживачем інформації, вражень, емоцій. Попросту неможливо! Доводиться активно включатися в процес: ... проявляти ініціативу, пропонувати, шукати рішення, мислити, аналізувати, включати уяву, брати на себе відповідальність, культивувати відкритість і емпатію.
Залучити сучасних дітей до подібного процесу непросто. Він вимагає енергії інтересу, уваги, дисципліни та системності від всіх його учасників ".

Дитячий фізичний театр - це, насамперед, експерименти дитини з промовою, рухом, власними емоціями. Це поступове відкриття ідентичності дитини - самопізнання, розуміння інших людей, взаємодії з ними, побудоване у формі гри.


Де: Центральний Будинок Офіцерів, вул. Грушевського, 30/1.
Коли: 21 листопада:
молодша група: 11:15 - 12:15
старша група: з 12:30 - 14:30

22 Листопад:
молодша група: 10:00 - 11:00
старша група: 11:15 - 13:15
Вартість дводенного курсу для старшої групи -. 720 грн, для молодшої - 500 грн.


Вік учасників:
молодша група: 4-5 років
старша група: 6+ років
Реєстраційний внесок -. 300 грн, до 18 листопада. Ця сума входить у вартість курсу, друга частина оплати - на місці в день події.

Реєстрація: 050 425 19 79 (Даша), darya.burik@gmail.com

Марина Лимар - балетмейстер, режисер, перформер, педагог. Член Міжнародної Ради Танцю (CID-UNESCO). Художній керівник Центру сучасного танцю та перформансу "ІНШІ ТАНЦІ" і театру танцю "УвіМкнені" (Дніпропетровськ-Одеса).

"ІНШІ ТАНЦІ" - професійна авторська школа-майстерня, що працює в Дніпропетровську з 1996 року. Предметом художнього інтересу школи є театр, танець, перформанс.

Основні навчальні дисципліни - базові техніки сучасного танцю, партнерство, імпровізація, акторська майстерність, спеціальна фізична підготовка.

Творчий процес у "Інших Танцях" збудований у формі креативних лабораторій, в ході яких педагоги разом з дітьми розробляють концепцію майбутньої вистави.

www.facebook.com/DrugieTantsi

www.freedance.org.ua





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук