Наукові гуртки від "Веселої науки"


Опубліковано 12 Листопад 2015 о 12:40

Блог Діти в місті Київ >  Дитячі клуби >  Наукові гуртки від "Веселої науки"


Наукові гуртки від "Веселої науки"

Клуб "Весела Наука" пропонує захоплюючі курси для дітей від 4 до 12 років! Експерименти вдало поєднані з цікавими фактами, вікторинами, загадками та іграми дозволять трошки ширше відкрити очі на світ та все, що оточує нас. 

Курс "Перші досліди" (4-6 років)
Прекрасна нагода для зовсім юних ЧОМУчок знайти відповіді на безліч питань. Закони фізики, хімії, біології, екології відкриються через досліди та ігри. Разом з маленькими експериментаторами ми побачимо, як речовини змінюють колір, потрапимо в задзеркалля та подивимось на світ крізь лінзу, дізнаємось про незвичайні властивості таких знайомих води та повітря, дослідимо секрети наших органів чуття та багато інших цікавих речей.
Розклад: НД о 11:00 та ПТ о 18:00
Детальніше: http://www.veselanauka.com/ua/seminar/pershidoslidu.html

Курс "Школа дослідника" (7-9 років)
Можливість пізнати закони природи через низку яскравих експериментів, підкріплених іграми, вікторинами та цікавими фактами. Заняття охоплюють основні природничі дисципліни: хімію, фізику, природознавство, біологію, астрономію, географію, а також їхнє застосування у людському побуті та мистецтві. 
Розклад: НД о 14:00 та ПТ о 16:00
Детальніше: http://www.veselanauka.com/ua/seminar/shkola-doslidnuka.html

Курс "Наука в дії" (9-12 років)
Для чого працюють вчені? Як ці знання застосовуються в нашому повсякденному житті? Курс для експериментаторів 9-11 років присвячений винаходам людства та прикладній науці. Як закипає вода в чайнику? Як відрізнити штучну тканину від натуральної? Як створити картину в мікрохвильовці? Відповіді на ці та інші питання - шукайте разом з нами! 
Розклад: НД о 12:30 
Детальніше: http://www.veselanauka.com/ua/seminar/seminaru-nauka-u-dii.html

Де: Клуб "Весела наука" (вул. С. Крушельницької 7А).
Вартість: 150 грн/заняття, або 720 грн/абонемент та 6 занять. Пробне заняття - 100 грн.

Деталі за телефонами: 097-156-55-33, 099-642-25-30.

Для дослідників віком від 12 років пропонуємо більш поглиблене вивчення найцікавіших тем в курсі "Профі-ЛАБ". Деталі тут: https://www.facebook.com/events/967873136603754/


Реєструйтеся на пробне заняття будь-якого з курсів!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук