Майстер-класи Арт-студії "Ліхтарик" для дітей


Опубліковано 24 Вересень 2015 о 10:30

Блог Діти в місті Київ >  Майстер-класи >  Майстер-класи Арт-студії "Ліхтарик" для дітей


Майстер-класи Арт-студії "Ліхтарик" для дітей

Арт-студія "Ліхтарик" запрошує дітей до світу мистецтва і пропонує майстер-класи, які зацікавлять дітей, розвинуть їх творчі здібності та забезпечать гарний настрій!




Авторський курс Марїі Леонової  "Намалюйка"
На заняттях діти опановують різноманітні технікималюнку и живопису, знайомляться з різнимихудожніми матеріалами, вивчають основи композиції,вчаться працювати з кольором і дізнаються багатоінших цікавинок!
Коли: п`ятниця, о 17.00, тривалість 1година.
Вартість: 100 грн



Книжкова ілюстрація
Розвиток художнього і творчого бачення, любов до книги, вміння відтворити за допомогою кольорових олівців побачене у власній уяві - це ще далеко не все, чому навчаться діти на унікальному курсі книжкової ілюстрації.
Коли: субота, о 12.00,  тривалість 1,5 години.
Вартість: 100 грн.



Історія мистецтв для дітей 
Кожне заняття з історії мистецтв  - захоплююча подорож крізь роки або навіть століття! Урок складається з двох частин - вступної теоретичної, в якій розкриваються основні відомості про певну епоху, стиль живопису або художника, та основної - практичної, де діти малюють роботу відповідно до теми уроку.
Коли: неділя о 10.00, тривалість 1,5 години.
Вартість: 120 грн. У вартість включені всі матеріали крім футболок, на урок по Стародавньої Греції, можна принести будь-яку білу футболку з дому і її розписати. 

Окрім майстер-класів для діток Арт-студія "Ліхтарик" пропонує долучитися до творчості й батькам http://lampadarte.blogspot.com/p/blog-page.html


Де: вул. Бастіонна, 5а.
Реєстрація обовязкова за телефоном: (067) 501 49 93, (095) 661 33 81.


http://lampadarte.blogspot.com/

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук