Дитячі програми у PinchukArtCentre


Опубліковано 01 Вересень 2015 о 10:44

Блог Діти в місті Київ >  Курси >  Дитячі програми у PinchukArtCentre


Дитячі програми у PinchukArtCentre

Програми для дітей в РinchukArtCentre!

«Каляки-Маляки» в РinchukArtCentre
PinchukArtCentre розпочав серію освітніх подій «Каляки-маляки» для дітей віком 4-5 років.
Під час занять, через уважний розгляд представлених у PinchukArtCentre творів мистецтва, діти пізнаватимуть, що таке колір, емоція, час, асоціації та середовище. Метою програми є вивчення візуальної мови, використаної митцями, і розвиток у дітей виражальних засобів та словника. Кожен курс складається з 10 занять, які відбуваються щосуботи о 12:00 в Освітній кімнаті на 5-му поверсі.
Перше заняття пройде 5 вересня.

Оглядаємо – Розмовляємо в PinchukArtCentre
Щосуботи о 14:00 РinchukArtCentre запрошує юних відвідувачів віком 11-12 років на екскурсію, яка дає змогу детальніше обговорити й краще зрозуміти твори мистецтва шляхом діалогу між учасниками екскурсії та мистецтвознавцем.
Перше заняття пройде 5 вересня.

Сімейні неділі в PinchukArtCentre
Щонеділі о 12:00 РinchukArtCentre запрошує дітей на «Сімейну неділю» – теоретико-практичні майстер-класи в Освітній кімнаті на 5-му поверсі. Після короткої екскурсії частиною експозиції наші юні гості візьмуть участь у тематичному майстер-класі. Спеціально розроблені навчальні матеріали допоможуть дітям збагнути, як оглядати мистецькі твори, які проблеми порушують митці, чого слід чекати від музею.
Звертаємо вашу увагу, що групи мають чіткі вікові обмеження: 4-6 і 7-9 років. Заняття групи відбувається раз на два тижні.
Перше заняття пройде 6 вересня.



Зберемося разом!
Серія публічних екскурсій «Зберемося разом!» розроблена для сімей з дітьми 6-9 років. Ця програма спрямована на постійну взаємодію членів сім'ї за принципом «разом дивимося, вивчаємо, обговорюємо, граємося і вирішуємо завдання». Крок за кроком діти навчаться краще висловлювати свої думки, говорити про мистецтво і взаємодіяти з арт-роботами, а дорослі, в свою чергу, - відповідати на найпростіші та неймовірні питання дітей.
Щосуботи о 12:00. Захід починається на 2-му поверсі арт-центру біля інформаційної стійки.

Арт-детективи
Щосуботи о 15:00 PinchukArtCentre буде проводити освітні заходи для дітей віком 9-10 років під назвою «Арт-детективи». Ця захоплива навчальна детективна гра створена командою PinchukArtCentre з метою ознайомлення юних відвідувачів арт-центру та їх батьків зі світом сучасного мистецтва, його найвідомішими представниками, роботами та ідеями. Освітня арт-гра сприяє встановленню більш тісного спілкування між членами родини, заохоченню батьків до спільного вирішення задач та покращенню порозуміння між різними генераціями. Заняття передбачають теоретичну частину, домашнє завдання для всієї сім’ї та мистецький квест, в якому дітвора передвоюється на арт-детективів.
Перше заняття пройде 12 вересня.

Розуміння музею – PinchukArtCentre підліткам
Для учнів старшої школи віком 14-16 років PinchukArtCentre підготував спеціальний вечірній курс, орієнтований на розвиток у нового покоління уміння критично й творчо мислити. Під час серії візитів, бесід і занять підлітки під керівництвом мистецтвознавця будуть вивчати поточну виставку, інтерпретувати мистецькі твори і осмислювати побачене. «Розуміння музею» дозволяє на практиці дослідити концепції та ідеї, розглянуті під час візитів до галереї та виконання запропонованих видів діяльності.

ArtFriends
PinchukArtCentre запрошує дітей 3-15 років з особливостями розвитку (соціальні та інтелектуальні порушення розвитку: затримка психомовного розвитку, розумова відсталість, синдром Дауна, аутизм) на освітню програму «ArtFriends». Мета занять – допомогти учасникам влитися в культурний потік нарівні з іншими його учасниками; розвинути і вдосконалити комунікативні навички; гармонізувати психоемоційну сферу через взаємодію з арт-об'єктами; у ненав'язливій формі познайомити зі світом сучасного мистецтва. Заняття проводяться два рази на місяць. 

Де: 
вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2, блок А, Бесарабський квартал.
Вартість: БЕЗКОШТОВНО!
 
Дізнатися розклад занять для дітей певного віку і завчасно зареєструватися можна
по телефону +38 (044) 590 08 58 або за адресою info@pinchukartcentre.org

http://pinchukartcentre.org/ua/events_and_calendar





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук