Сімейний фестиваль Family Day


Опубліковано 31 Серпень 2015 о 11:53

Блог Діти в місті Київ >  Фестивалі >  Сімейний фестиваль Family Day


Сімейний фестиваль Family Day

У перші вихідні цієї осені, 5 вересня, у парку Перемоги відбудеться родинний фестиваль Family Day!

Цілий день на фестивалі будуть проходити різноманітні розваги для всієї родини - майстер-класи, конкурси, ігри та презентації! 

Ярмарок
Відвідувачів чекає великий еко-ярмарок - де можна спробувати і купити натуральні продукти від фермерських господарств за прийнятними цінами. А на ярмарку handmade можна придбати все, чого душа бажає, унікальні вироби ручної роботи українських виробників, одяг, іграшки, книги.

Їжа
Комфортна зона фуд-кортів зустріне відвідувачів різноманітними стравами, напоями від кращих ресторанів. Затишно розташуватися з друзями та родиною на природі можна буде як на зеленій зоні, так і на обладнаних майданчиках.

Все для дітей
Велика дитяча зона - малюкам будь-якого віку буде, де розгулятися. Батути на будь-який смак, анімаційні герої, справжні Мінні Маус, аква-грим, конкурси, подарунки, дитячі майстер-класи та експерименти.  Baby базар - сервіс для мам, які можуть приносити непотрібні дитячі речі для продажу і хороший шанс купити щось нове.

Краса і здоров'я
Спеціальна лаунж зона для жінок, де досвідчені майстри будуть створювати новий образ - зачіски і макіяж. А в зоні здоров'я відвідувачів чекають активні заняття спортом на свіжому повітрі, безкоштовна діагностика статури і зору, гімнастика, консультації дієтологів, пробні тренування.

Майстер-класи
Різноманітні майстер-класи пройдуть у кожній зоні фестивалю - з шиття, в'язання, декупажу, декору, стилю, макіяжу, малюванню. Організатори приготували велику програму дитячих майстер-класів.

Тварини
Парк Перемоги - гарне місце для прогулянок з тваринами. На фестивалі досвідчені експерти-кінологи і ветеринари будуть давати безкоштовні консультації для власників тварин. А для тих, хто тільки мріє знайти чотириногого друга, благодійний фонд Happy Paw дасть можливість обрати собі цуценя.

Природа
Ландшафтні дизайнери створять затишок у кожному куточку зони саду, а наші відвідувачі зможуть зробити красиві фото з осіннім пейзажем на тематичних фото-стендах.

Де: бул. Перова, 2/1, парк Перемоги, ст. м. Дарниця.
Коли: 5 вересня з 10.00 до 20.00.
Вартість: Безкоштовний вхід, безкоштовна участь у всіх активностях!

http://liza.ua/family-day/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук