"Дні слов'янської гостинності" у Древньому Києві, "Парк Київська Русь"


Опубліковано 27 Серпень 2015 о 09:31

Блог Діти в місті Київ >  Парки >  "Дні слов'янської гостинності" у Древньому Києві, "Парк Київська Русь"


"Дні слов'янської гостинності" у Древньому Києві, "Парк Київська Русь"

29-30 серпня у «Парку Київська Русь» відбудеться театралізована програма «Дні слов’янської гостинності». З цікавими театралізованими постановками від пішого та кінного театру Древнього Києва, а також веселими та активними розвагами для гостей Парку.

Крім того, у суботу, 29 серпня, Древній Київ буде вперше вітати учасників і гостей унікального заходу – «Етно Параду Розпису Тіла». Це буде справжнє свято творчості, майстерності і яскравих фарб. Художники змагатимуться в мистецтві розпису тіла, а відвідувачі Древнього Києва отримають величезний заряд позитиву і естетичне задоволення від побаченого і відчутого.

Наші предки-слов'яни вірили, ніби тіло є не просто вмістилищем душі і розуму, але і віддзеркаленням невидимого всесвіту в матеріальному світі. Вважалося, що нанесення різних символів і знаків на тіло людини здатне впливати на її долю. Образи, створені художниками передаватимуть слов'янський дух і душу нашого народу, його культуру і світогляд.

Майстри створюватимуть свої роботи індивідуально або в команді. Учасники та команди представлять на суд журі і на подив відвідувачів розмальованих моделей. Обов'язковою умовою є покриття тіла моделі малюнком на 70%. Модель може бути як одна, так і декілька, якщо вони складають одну художню або смислову композицію. Наприклад, моделі є персонажами однієї легенди, або нанесений на них візерунок являє собою фрагменти єдиної «картини». Після закінчення часу, відведеного на роботу, кожен художник чи команда презентують свої роботи у форматі Параду – ходи по центральній алеї Древнього Києва та виходу на центральну сцену – ристалище.

Де: Київська область, Обухівський район, с. Копачів (32 км. від Києва).
Коли: 29 - 30 серпня.
Вартість: 50 - 150 грн., дітям дошкільного віку  - безкоштовно.

Розклад руху маршрутного таксі від м. Видубичі:
10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 - Вартість проїзду 30 грн.
Розклад руху маршрутного таксі з Парку:
11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 - Вартість проїзду 30 грн.

http://parkkyivrus.com/ru/meropriyatiya/103-etno-parad-rospisi-tela





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук