Майстер-клас із приготування шоколадних цукерок з начинкою із праліне — перетертих горіхів з цукром.
Перший етап — ліплення цукерок, другий — глазурування виробів за допомогою чорного та молочного розтопленого шоколаду.
Фінальним етапом стане декорування солодощів рисовими кульками, кунжутом, кольоровим цукром, кокосовою стружкою.
Попрактикувавшись на цукерках, починаючий кондитер зможе на свій смак розписати шоколадом готову шоколадну корзинку з допомогою спеціального шприца. Після заняття в неї можна буде скласти приготовані цукерки.
Адреса: проспект Чорновола, 67г (Інтерсіті)
Деталі та реєстрація: +380 (67) 373-24-25
Вік
8+
Телефон
+380 (67) 373 24 25
Посилання
Адреса
Львiвпроспект В'ячеслава Чорновола, 67г (Інтерсіті)