Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна

СПІЛЬНА ТВОРЧІСТЬ ДЛЯ БАТЬКІВ ТА ДІТЕЙ!

СПІЛЬНА ТВОРЧІСТЬ ДЛЯ БАТЬКІВ ТА ДІТЕЙ!


Майстер-клас розрахований на спільну творчість для батьків та дітей!

Всіх бажаючих, розкрити в вашій малечі талант чи просто провести творчо та атмосферно час чекають на майстер-класі з живопису. Живопис є необхідною складовою розвитку дитини, долучаючись до якого дитина вчиться сприймати навколишній світ зовсім іншими очима. Для цього заняття не потрібно мати особливі навички. Викладач Анна Альміз розповість як створити композицію та поєднати кольори, майстер допоможе зобразити величну тварину у всій красі! А написані власноруч картини стануть не тільки окрасою, у вашому домі, а й символом єдності вашої родини!

Приходьте і переконайтесь у найкращих викладачах, дружній атмосфері та креативному просторі.

Барвисті картини Старли Мішель Халфман незмінно викликають захоплення гармонійним поєднанням яскравих кольорів і орнаментів. Кожен підбере близьку собі за смаком. Дівчина росла на фермі в Техасі, і з дитинства мріяла навчитися малювати, нам радісно що будучи дорослою вона реалізувала свою мрію! Натхнення художниця знаходить в щоденних прогулянках, як вона каже, "беру уроки у природи навколо мене".

Далі знайомство з технікою акрилового/олійного живопису, огляд використовуваних матеріалів, освоєння основної техніки нанесення мазка пензлем і мастихіном, в кульмінації написання готової картини всього за чотири години. Пишемо картину акриловими або олійними фарбами в неповторному авторському стилі. Адже ви мріяли написати свою власну картину?

Вартість, в залежності від розміру полотна:

  • рекомендований 1200 грн. - 50%знижка! Встигніть скористатися!

Ціни вказані враховуючи знижку:

  • 30х30см та 30х40см - 500 грн.
  • 40х40см та 40х50см - 600 грн. (рекомендований);
  • 50х50см та 50х60см - 700 грн.

Спільна, сімейна творчість ще -10% 

Акварель - 250грн.

Якщо вам потрібен інший формат або розмір полотна, повідомте про це при реєстрації. Все необхідне включено + кава \ чай. Тривалість - 4 години

Майстер-клас розраховано на людей без досвіду. Для запису просто зателефонуйте нам +380 (50) 462 33 57; пишіть (Viber); або приватне повідомлення.

Меблевий центр "Діамант", вул. Петропавлівська 14-Е

Всі матеріали надає студія. (Включаючи полотно).


Вік

5, 18


Вартість

дитячий квиток акварель або полотно на картоні: 250 грн
на полотні: 500 грн


Телефон

+380 (50) 462 33 57


Посилання


Адреса

Київ
ТЦ "Діамант", вул. Петропавлівська, 14Е/Велика Кільцева