Що таке Viva Oliva NAPOLETANA? Новий ресторан італійської кухні в історичному центрі Києва.
Неаполітанська піца, домашня паста, традиційні південно-італійські десерти і випічка. Шеф-неаполітанець Маріо Сіані.
NAPOLETANA не про дорогий інтер’єр, але про правильну італійську їжу у демократичному форматі.
- Про італійську класику, про оригінальні неадаптовані (наскільки це можливо) рецепти, цікаві гастрономічні традиції (навіть, якщо вони немаркетингові).
- Про бажання годувати і ділитися тим, у що віриш сам.
- Про нову міську локацію, де зручно снідати, зустрічатись з друзями чи діловими партнерами, обідати і вечеряти з сім’єю, де є дитяче меню і пропозиція для вегетаріанців.