Kartata Potata Studio запрошує вас на новий дитячий кулінарний майстер-клас, який присвячено дуже весняної темі, а саме - що ж таке Мікрогрін і зелені паростки.
Звичайно, назва говорить сама за себе, Мікрогрін - це молоді проростки різних рослинних культур, вік яких не досягає 14 днів. Але кожен вид - будь-то люцерна, соняшник, соя або горошок - містить у собі безліч секретів. Маленькі паростки - велика користь!
Ви приготуєте:
- Сендвіч з Мікрогрін.
- Зелений смузі.
Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/dEnhoO8eKhusLG5a2
Тривалість - 2 години.
Вік
6–13
Вартість
участь: 350 грн
Телефон
+380 (68) 815 80 57
Посилання
Адреса
КиївДніпровська набережна, 19