Їжа - одна зі складових культури будь-якого народу.
І хоча Сократ стверджував, що «ми живемо не для того, щоб їсти, а їмо для того, щоб жити», ніхто з вас не буде сперечатися з тим, що їжа є одним з найсильніших задоволень в житті людини. Якою була їжа в Києві в різні часи? У чому секрет Київської Національної Кухні? Так-так, ви не помилилися, Кияни - це національність і екскурсоводи готові це довести.
Прийшовши на екскурсію, Ви дізнаєтеся:
- чому сало вважається національним блюдом українців;
- скільки страв можна приготувати з однієї курки;
- монастирська їжа - нудно, або смачно;
- чому київські цукерники відмовлялися називатися кондитерами;
- яке блюдо поляки вважали ознакою достатку;
- який зв'язок між кавою, детективом і київської біржею.
А також:
- спробуєте найстаріший національний напій киян;
- незвичайний, споконвіку українських десерт;
- вип'єте кави, приготованої за рецептурою, яка завоювала весь світ;
- приймите участь в безпрограшній вікторині.
І це ще відкрито перед вам не всі карти ...
Не бійтеся замерзнути - всі разом зайдемо в самі колоритні місця Подолу, де Ви зможете зігрітися.
Одягайтеся тепліше, запасайтеся гарним настроєм - і приходьте! А якщо раптом у Вас не виявиться хорошого настрою - з вами охоче поділяться своїм екскурсоводи!
Екскурсія триває 3.5 години і ведеться російською та українською мовами.
Місце збору - алея між Нижнім і Верхнім Валом, на перетині з Житньоторзькою.
Місце завершення екскурсії - вул. Сагайдачного, в районі Поштової площі.
Екскурсовод - Олена Безрук
Мова - українська
Вік
12+
Вартість
Вартість з однієї людини: 200 грн
Телефон
+380 (44) 333 68 68
+380 (68) 121 44 58
Посилання
Адреса
Київалея між Нижнім і Верхнім Валом, на перетині з Житньоторзькою