Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна

Кухонні експерименти. Закони фізики

Опубліковано 31 Серпня 2017 в 10:45

Кухонні експерименти. Закони фізики


Чому застигає желе? Як вода стає льодом? Як відділити перчинки від солі?

Про фізику кухні вашому малюку розкажуть на кулінарному майстер-класі "Кухонні експерименти. Кухонна фізика".

Діти готуватимуть смачнюхи (які - поки секрет) і робитимуть цікавезні експерименти. Після них ваша дитина по-іншому сприйматиме нудну шкільну фізику!


Деталі читайте тут.

Зацікавились? Можна попередньо зареєструватися на майстер-клас у зручній Гугл-формі.


Вік

4–13


Телефон

+38 (073) 003 05 68


Адреса

Київ