Що купити дитині-школяру: 7 популярних ідей


Опубліковано 30 Серпень 2024 о 15:00

Блог Діти в місті Київ >  Лайфхаки для батьків >  Що купити дитині-школяру: 7 популярних ідей


Що купити дитині-школяру: 7 популярних ідей

Photo: comfy.ua


Щоб дитина навчалася у школі з комфортом та задоволенням, важливо правильно організовувати для неї навчальний простір та купити супутні предмети. Про те, як спростити процес навчання для дітей, розповідаємо у статті.


Ортопедичний рюкзак


Правильно підібраний рюкзак — запорука збереження рівної постави, рівномірного розподілу навантаження на шийно-хребетний відділ і, як наслідок, доброго самопочуття дитини без утоми навіть після довгого навчального дня. Краще вибирати моделі з ортопедичним вкладишем, об'ємними відділеннями для канцелярії та невеликими кишенями для корисних дрібниць на кшталт ключів чи телефону.


Смарт-годинник


З їхньою допомогою батьки можуть залишатися на зв'язку з дитиною, навіть якщо смартфони заборонені в школі або малюку його ще не купили.


Завдяки функції прослуховування сучасний смарт-годинник дитячий дає можливість дізнаватися з перших вуст, що відбувається на уроці, наприклад, якщо діти скаржаться на непрофесійну поведінку вчителя.


Багатофункціональний органайзер


Ергономічний девайс із кількома відсіками різного розміру дозволяє впорядкувати необхідні речі на робочому столі школяра. З його допомогою можна забути про хаотично розкладені папери, розкидані ручки та лінійки. Сучасні моделі відрізняються креативним дизайном, який сподобається навіть вимогливим малюкам.


Зручне взуття


Щоб дитина відчувала себе комфортно протягом навчального дня, необхідно забезпечувати її не лише красивим, але й комфортним взуттям — м'якими туфлями-балетками, кросівками з анатомічною устілкою чи змінними босоніжками ортопедичного типу. Модель краще вибрати із запасом довжини устілки 0,5-1 см.


Канцелярське приладдя


Для комфортного навчання дітям необхідні якісні та надійні «інструменти», наприклад:

  • грифельні олівці (звичайні та кольорові) з товстим стрижнем;
  • ручки з чорнилом, що не стирається, які не залишають плям;
  • міцні лінійки із натуральної деревини з тисненими літерами;
  • зошити з білими листами високої щільності та немаркими обкладинками;
  • місткі панелі із відділеннями для фіксації різної канцелярії.

Краще відразу вибрати якісні вироби, ніж витрачатися на заміну дешевих ручок та олівців щомісяця.


Комп'ютерна техніка


Більшість домашніх завдань сучасних школярів так чи інакше пов'язані з комп'ютерами, особливо у разі дистанційного навчання. Знайти надійні, функціональні та недорогі ноутбуки, планшети, стаціонарні ПК можна на сайті https://comfy.ua/ua/ зі швидкою доставкою по Україні.


Комп'ютерне крісло


Для зручної роботи за столом дитині знадобляться правильні меблі: з фіксацією підголівника, високими підлокітниками, ортопедичною спинкою та підставкою для ніг. Краще вибрати крісло з ефектом пам'яті, яке повторює контури тіла та рівномірно розподіляє навантаження на організм.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук