Як обрати першу косметичку для дівчинки?


Опубліковано 28 Серпень 2024 о 11:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Як обрати першу косметичку для дівчинки?


Як обрати першу косметичку для дівчинки?

Photo: Freepik


Знайомство юної дівчини з першою дорослою косметикою завжди є важливим і значущим досвідом. В першу чергу, це про самовираження, індивідуальність та впевненість в собі. Добре, якщо батьки підтримують прагнення дитини і допомагають обрати їй її першу косметику.


Гарний вибір якісної косметики представлений на сайті MAKEUP https://makeup.com.ua/categorys/84387/, де є бренди на будь-який смак і бюджет.


Тож, на що звернути увагу при виборі найкращої косметички для юної леді? Нумо розбиратися!


Визначаємо мету


Перш ніж заходити на сайт і наповнювати корзину товарами, необхідно визначитися – для чого дитині необхідна її перша косметика. Для грайливих експериментів, раннього догляду за шкірою або для щоденного користування. Кожен продукт має своє призначення, тому необхідно визначитися, що і для чого потрібно дитині.


Приклад найкращої косметички для підлітка:

  • Блиск для губ,
  • Туш для вій,
  • Рум’яна,
  • Спрей для тіла,
  • Хайлайтер.


Уникайте важкої основи або тонів, підводок та тіней, оскільки вони можуть нашкодити юній шкірі.

Якщо дитина починає фарбуватися на постійній основі, потурбуйтеся про те, щоб вона навчилася правильно доглядати за шкірою: знімати макіяж, очищати та зволожувати шкіру. Для цього підійдуть засоби по догляду за молодою або підлітковою шкірою. Обов’язково навчіть дитину використовувати сонцезахисний крем, як влітку, так і в інші пори року.

Зверніть увагу на те, що проблемна шкіра потребує більше уваги та менше навантаження від косметичних засобів, особливо, від тональних основ і консилерів.


Різновиди макіяжу



Photo: Freepik


Найкраща косметичка для кожної дівчини буде своя індивідуальна. Хтось любить натуральний та природній макіяж, підкреслюючи лише натуральну вроду. Хтось в підлітковому віці обирає агресивне самовираження і віддає перевагу готичному або дуже яскравому макіяжу. У будь-якому разі необхідно підтримувати прагнення дитини до самовираження, але наголошувати на важливості берегти шкіру.

Щоб дитина навчилася гарно фарбуватися, обираючи для цього якісну косметику, можна користуватися навчальними відео на YouTube або записати її на курс до візажиста. Такі вкладення окупляться з часом, адже дитина навчиться правильно фарбуватися і правильно доглядати за шкірою.


Як обирати косметику


Сьогодні на ринку надзвичайно багато різноманітної косметики різних брендів. Є бренди, які гарно зарекомендували себе, але вони дуже дорогі. Є молоді українські бренди, які можуть похвалитися як ціною, так і якістю. У будь-якому разі, краще мати менше засобів для макіяжу, але більш якісних, ніж багато дешевих.

Обирати косметику найзручніше на таких сайтах, як MAKEUP, які пропонують широкий асортимент товарів, різноманітні акції та розпродажі, а також зручну доставку. Крім цього, на сайті є чесні відгуки покупців, які допоможуть зорієнтуватися в океані косметики та обрати найкращу косметичку та її вміст саме для вашої дитини.

Обов’язково звертайте увагу на склад. Віддавайте перевагу гіпоалергенним засобам, які не містять парабенів, сульфатів тощо. Також варто уникати засобів з додаванням ароматизаторів, адже вони дуже часто викликають алергічні реакції.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук