Дитячі золоті сережки – які існують варіанти?


Опубліковано 12 Серпень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Дитячі золоті сережки – які існують варіанти?


Дитячі золоті сережки – які існують варіанти?

Photo: ukrzoloto.ua


Те що дорослі панянки носять прикраси – це закономірно. Причому, підбирають їх під одяг, настрій, колір очей чи волосся, ситуацію. Тому ювеліри пропонують жіночі прикраси для дорослих красунь у великих кількостях і різноманітті. Але, зовсім крихітні принцеси теж носять прикраси, такі як, наприклад, сережки. То ювелірні бренди створюють спеціальні серії і для них.


Правда дитячі золоті сережки відрізняються меншими розмірами, безпечною конструкцією, милими дизайнами та мімішною тематикою. Чому золоті? Тому що варто обирати безпечні матеріали, які не викликають алергії у малечі. І золото – це якраз оптимальне рішення.


Щодо розмірів, видів, фасонів, дизайнів і вартості, то на сайті УкрЗолото представлено безліч рішень, кожне з яких привертає увагу і відповідає суворим стандартам безпеки і екологічності.


Різні види сережок золотих для дітей


Якщо у маленької дівчинки проколоті вушка, то можна придбати один із наступних видів сережок з золота з дитячих колекцій:

  • Пусети (гвіздочки). Застібка гвіздок дуже поширена, але ще не так давно не використовувалася в дитячих колекціях бо не вважалася на 100% безпечною. Дитина могла поранитися об гострий кінчик сережки. Але сучасні моделі виконані з оптимальним дизайном і конструкцією, яка з одного боку гарантує надійне закриття а з іншого – безпечне;
  • Кільця. Кільця в дитячих колекціях можуть бути круглими або напівкруглими. Майстри пропонують моделі невеликих розмірів, які не стануть навантаженням для дитячих вушок;
  • Гвинти. Дуже вдале рішення, бо цей вид сережок оснащений застібкою, яку сама дитина точно не відкриє і не загубить улюблену прикрасу.

Вибір сережок для дитини часто буває складним. Шкіра малюка ще дуже ніжна і чутлива і найменший контакт з деякими матеріалами може викликати алергію. Щоб уникнути цього, краще вибирати сережки з золота. Це може бути жовте, рожеве або біле золото. Вибір буде залежати від вашого смаку.

Але! Пам’ятайте, діти не повинні носити занадто важкі сережки, щоб не деформувати мочки вух. Для немовлят і маленьких дітей бажано вибрати маленькі сережки, щоб у них не було спокуси їх зняти під час гри. Матеріал має бути безпечний – і це золото. Щодо фасону та розмірів, щоб не помилитися з вибором, експерти UkrZoloto радять обирати прикраси тільки з дитячих серій. Бо якщо підбирати з колекцій для дорослих жінок, є ризик придбати не підходящу модель.


Photo: ukrzoloto.ua


Дитячі сережки з золота представлені у різних дизайнерських варіаціях. Це значить, що ви маєте можливість придбати для маленької красуні сережки в цікавому виконанні, навіть декоровані дорогоцінним камінням або іншими декоративним елементами. Всі вони відповідають суворим стандартам в плані екологічності і безпечності, тому саме з колекції для дітей сміливо можна обирати будь-які золоті сережки.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук