Добірка крутезних фільмів до Дня батька


Опубліковано 13 Червень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Добірка крутезних фільмів до Дня батька


Добірка крутезних фільмів до Дня батька

Photo: Freepik


День батька зовсім нове свято в нашій країні, але сьогодні особливо актуальне, адже тисячі батьків захищають сьогодні Україну, турбуючись про майбутнє своїх дітей. У кінематографі зазвичай приділяють більше уваги материнській любові, втім також є багато достойних картин, які показують, якими жертовними та люблячими можуть бути татусі.

«Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку хороших фільмів, які можна подивитися на цих вихідних.


Читайте також: Святкування Дня батька: добірка віршів про татусів


«Мій тато»


Фільм про батька-одинака, який самостійно виховує дитину після смерті матері. Нелегкий шлях, особливо, якщо твоя дитина – дівчинка.



Video: ArtymKo


«Зубна фея»


Комедійний фільм зі "Скалою" у головній ролі. У картині він виконує роль вітчима, якого перетворюють на Зубну Фею через те, що він відверто насміхається над цими чарівними істотами. Цілий тиждень жорсткий хокеїст має виконувати завдання фей. 



Video: 20th Century Studios


«Велика риба»


Доволі химерний, але дуже цікавий фільм про сина, який збирає неймовірні історії про свого батька. Фільм також досліджує стосунки між батьком і сином за допомогою цих розповідей.



Video: SWEET. TV


«Розправ крила»


Фільм про підлітка, який приїздить на літні канікули до свого батька-орінтолога. Батько Томаса займається незвичною справою – досліджує вимираючий вид диких гусей. Спочатку хлопчик абсолютно байдужий до всього, що відбувається за дверми будинку, але пізніше починає цікавитися та захоплюватися діяльністю свого батька.



Video: Icon Film Distribution ANZ


«Не всі вдома»


Французька комедія про тата, який залишається сам на сам зі своїми дітьми, поки його дружина їде у відпустку. Чоловік впевнений, що доглядати за дітьми набагато простіше, ніж працювати в серйозній компанії. Втім, все виявляється зовсім не так.



Video: planetakino


Вам може сподобатися наша стаття: Добірка фільмів та мультиків про літо


«10 днів без мами в Куршевелі»


А це продовження пригод тата з чотирьма дітьми. Цього разу він відправляється з дітьми у відпустку в гори. Їх очікують дуже цікаві пригоди.



Video: planetakino


«Бунтарі на вихідних»


Чудова картина про хлопчика з синдромом Аспегера і його батька, які укладають цікаву угоду. Картину можна буде переглянути в кіно цього тижня. Батько й син мають відвідати 56 матчів, щоб хлопчик обрав свою улюблену футбольну команду. Натомість він обіцяє гарно поводитися у школі і пристосуватися до навчання.



Video: planetakino


Ще більше фільмів у нашій добірці: Топ-10 зворушливих фільмів про неймовірних татусів






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук