Добірка фільмів та мультиків для сімейного вечора


Опубліковано 22 Лютий 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Добірка фільмів та мультиків для сімейного вечора


Добірка фільмів та мультиків для сімейного вечора

Photo: Freepik


Спільні кіновечори є улюбленою традицією в багатьох сім’ях. Таке спільне дозвілля дає можливість батькам і дітям зібратися разом, відпочити та насолодитися якісними розвагами. Однак доволі часто існує проблема вибору фільму для вечора. Адже треба підібрати такий, який сподобається всім членам родини. Та ще й буде цікавим та корисним.

«Діти в місті» зібрали для вас добірку класних фільмів на будь-який випадок.


Інопланетянин


Це доволі старий фільм, який є вічною класикою. Зворушлива історія, знята Стівеном Спілбергом, розповідає про хлопця Елліота, який подружився з прибульцем. Хлопчик з усіх сил намагається допомогти своєму новому другу повернутися додому та ховає його від спеціальних агентів.



Video: Rotten Tomatoes Classic Trailers


Читайте також: 10 найкращих фільмів різних жанрів для дітей та підлітків


Зачарована 2


Якщо ви з дітьми дивилися першу частину цього чудового фільму, в якому мультиплікаційна принцеса потрапляє в реальний світ, то друга частина вам точно сподобається. Головна героїня провела 10 років в реальному світі і відверто засумувала за своїм колишнім життям. Цікаво, що вона придумала?



Video: Spanish Series UA


Підключені


Сучасний мультик про сім’ю, яка опиняється у центрі повстання роботів. На вас чекає чимало смішних і щирих моментів. У мультику приділяють багато уваги сімейним цінностям та іншим серйозним речам, про які можуть замислитися навіть дорослі.



Video: B&H Film Distribution Company


Принц пустелі


Пригодницький фільм про хлопчика, який живе в пустелі. Він знаходить маленького верблюда і намагається врятувати його від браконьєрів.



Video: CYBERFLIX


Міст у Терабітію


Чудовий фільм про фантазії, уяву і справжню дружбу. Цей фільм варто дивитися з дітьми старше 10 років, адже там піднімаються дуже серйозні теми. В цілому, фільм дуже добрий і повчальний.



Video: MovieStation


9 життів


Доволі незвична історія про заклопотаного чоловіка, який після раптової смерті опиняється в тілі кота. Його єдиний шанс знову стати людиною – виправити помилки минулого. Чи вдасться йому знову стати батьком, тільки на цей раз люблячим і уважним?



Video: planetakino


Космічні цуценята


Фантастичний фільм про доброзичливих прибульців з іншої планети, які змушені перебувати на нашій планеті. Щоб бути непомітними, вони замаскувалися під собак. Ось тільки непоміченими вони залишалися не дуже довго.



Video: ITN Movies


Влаштуйте сімейний вечір і збережіть його в пам’яті як щось дуже важливе. Зробіть спільне фото, щоб ці щасливі миті залишилися у вашому серці.


Вам сподобається наша стаття: Добірка фільмів та мультиків про драконів






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук