День Народження у світі неймовірних квестів


Опубліковано 22 Вересень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Дитячі розважальні центри >  День Народження у світі неймовірних квестів


День Народження у світі неймовірних квестів

Photo: Sportquest & Pastka


Привіт! Ми квест-простір, який спеціалізується на дитячому Дні Народження. Програми з яскравими сюжетами, банкетними зонами, акторами і сценаріями на різну тематику! Ми працюємо вже дуже давно, щоб зрозуміти, чим і як здивувати Вашу дитину, як подарувати їй яскраві емоції і фантастичні пригоди! А ще краще розуміємо, як складно батькам обрати саме те, що хоче Ваш іменинник і як це важко організувати.

З нашою командою підбір свята для Вас стане приємною несподіванкою, а діти будуть в захваті! Повірте, це буде круте свято! Чекаємо на Вас в гості!


Територія Екшн ігор “MAD MAX DRAGONFLY” або для сміливців “СТАНЦІЯ СМЕРТІ”


Photo: Mad Max Dragonfly


Сюжет Дня народження:

Пригоди постапокаліпсису!

3070 рік, 200 років як Земля стала пусткою. Ваша команда опиняється на невідомій космічній станції в пошуках запасів пального. MAD MAX - шалений господар станції DRAGONFLY, який тримає під контролем все, що вціліло. Макс помічає чужинців на своїй території і тепер він знає, з ким розважитися! З цього моменту команда пірнає у подорож з DRAGONFLY, а гравці відчують на собі всю шаленість дивакуватого господаря! Чи встигнуть вони знайти пальне і безперешкодно втекти зі станції? 


Чого очікувати від квесту: 

Це екшн-квест з розвиненою сюжетною лінією, який вміщує до 18 гравців. Команда поринає в світ апокаліпсису, де на них чекає 12 різноманітних секторів гри, з неоновим освітленням, мотузковими лабіринтами, розмовляючими черепами і справжньою вагонеткою на рельсах! Професійний Актор MAD MAX постійний супутник команди, його завдання розкривати таємниці своєї території, плутати та водночас допомагати. MAX - перчинка до Вашого божевільного свята, з ним Ви можете очікувати на велику кількість драйвових головоломок, крутезний сюжет, та бурю емоцій. 


Photo: Mad Max Dragonfly

Тривалість: Програму можливо обрати на 1/або/ 2 години 

Кількість гравців: від 2 до 18  

Режими гри: екшн - квест, хоррор / жахи 

Актори: Квест з актором та не з одним! За Вами вибір кількості акторів у грі та їх ролі. 


Програма після квесту: 

Після гри в екшен квесті DRAGONFLY відправляє своїх гравців до піцерії ЕЛЬФОРНО, яка знаходиться прямо над нами. Затишна атмосфера, смачне меню та доступні ціни, де Ви зможете продовжити Ваше святкування з тортиком.


Video: Mad Max Dragonfly



Адреса:

  • Печерськ, м. Звіринецька, вул. Михайло Бойчука ½

Телефон:

  • +380 (63) 583 05 95


 




SPORT QUEST локація з неймовірним полігоном випробувань, Мафією та реальним комп’ютерним світом з Minecraft


Photo: Sport Quest


Сюжет Дня народження:

Квест “ЛЮДИ Х” - команда відправляється на полігон супергероїв. Це 6 різних локацій випробувань з активними головоломками.Це щось справді неймовірне! Гравці відчують на собі, як це пройти суцільну темряву, пролетіти над прірвою на канатах, віднайти потрібні предмети у секретних чорних боксах, пробратись через лазерний лабіринт, зловити свою концентрацію у світі чорно-білих предметів та не заблукати у металевому лабиринті. Все це один квест з чітким таймінгом і переможними балами!Професор, божевільний актор полігону, підготував і свої випробування для гравців! Буде дуже цікаво!


Video: Sport Quest, Люди Х


Квест “MINECRAFT” - комп’ютерна гра, яка стане реальністю для ваших дітей. Ніяких моніторів і клавіатур, гравці потрапляють у справжній піксельний світ з безліччю яскравих головоломок, фантастичною атмосферою та справжніми мешканцями! На них чекають атаки кріперів, таємничі шахти, факели, скрині під секретними паролями, а сам Скелетон може стати їхнім другом. Команді треба встигнути до заходу сонця зібрати всі ресурси і побудувати портал у справжній світ! Це буде справжня казка для дітей і відчуття справжньої пригоди у світі комп’ютерів.


Video: Sport Quest, Minecraft


Святкова кімната - місце, куди ви потрапляєте після квестів! Для Вас створена яскрава атмосферна зона для банкету та настільних ігор. Музика, улюблена їжа, друзі поруч та неспинні розмови про пройдені випробування! Все це в одному місці під наглядом адміністратора, у цілісінький безпеці. Їжу та напої можна приносити з собою


Photo: Sport Quest


Чого очікувати від локації SPORT QUEST: 

Це місце для активного “Дня народження під ключ” з різними програмами. Екшн квести для активних дітей і тих, хто не звик сидіти на місці. Кожна кімната створена унікальною та насичена електронним новітнім антуражем чи ідеєю. Очікуйте сюжетний та динамічний формат квесту з акторами. Саме Актори повністю проводять команду по всім голомкам, створюють атмосферу відповідного формату, контактують з дітьми та дають змогу проявитися кожному. Святкова зона, що доповнює Ваше свято стане закріпленням емоційного дня. Ви маєте змогу замовити у кімнату свою їжу та напої.


Тривалість: 

від 2-4-х годин тривалість свята 

Все залежить від кількості обраних квестів та бронювання часу святкової кімнати.


Кількість гравців / вік: 

від 2 до 18 людей / 8-16 р


Режими: 

ЕКШН Квести - постійний рух та зміна кімнат, динаміка.


Актори: 

Квести з акторами, що створює фантастичну атмосферу пригод

Програма після квесту: 

Святкова кімната, де ви можете скуштувати тортик з напоями і трошки перекусити після активних ігор. Кімната оснащена неоновим освітленням, приємним та яскравим антуражем, а також є настільні ігри.


Адреса:

  • Позняки, м. Харківська, вул. Декабристів 2

Телефон: 

  • +380 (63) 838 56 60





Локація PASTKA пропонує світ класичних якісних квестів “СЕКРЕТИ ХОГВАРТСУ”, “ІЛЮЗІОНІСТ”, “ШОСТЕ ЧУТТЯ” 


Photo: Pastka


Сюжет Дня народження:

СЕКРЕТИ ХОГВАРТСУ - Частинка души Лорда Волан-де-Морда уцілала! Хогвартс знову у біді! Лише Команда гравців, юних чарівників, змогла пробратися до замку. Гравці довго блукали холодними темними коридорами, поки не натрапили на давно забути вітальню. Вітальня обернулась у самісенькю пастку! Але так близько до крестражу ніхто ще не був. Команда повинна вирішити усі головоломки, знищити останній крестраж та вибратись на волю! 


Ілюзіоніст - вогні рампи, сцена, оплески та яскравий виступ Ілюзіоніста. Ось би дізнатися його секрети… Відразу після виступу, команда гравців пробралися за лаштунки. Наче зачаровані слідкували за Ілюзіонстом та не помітили, як опинилися в його пастці. Гримерна фокусника- кімната без дверей. Знайдіть вихід! 


Шосте чуття - покинута лабораторна відчуттів. Вчені залишили свій експеримент, місцина загрузла у темряві. Але сам експеремнт живий та продовжує свою боротьбу. Вітаємо! Команда гравців стали частиною цього божевілля. Вихід один- об'єднати свою команду та спільними зусиллям віднайти реальність! 


Святкова зона, також, присутня! нагадуємо, що це атмосферна кімната для Вашого банкету та продовження свята! 


Photo: Pastka

 

Чого очікувати від локації PASTKA: 

Локація оснащена великою кількістю казкових та антуражних речей. Це свято для улюбленців чарівництва, дива, фантазій та легенд! Три квести на Ваш розсуд створюють основну програму Вашого дня народження!


Тривалість: 

від 2-х годин тривалість свята 

Все залежить від кількості обраних квестів та бронювання часу святкової кімнати 


Кількість гравців/вік: 

від 2 до 12 людей / 8-16 р.


Режими: 

Класичні квести - багато загадок та ребусів, таємні скриньки та загублені ключі, і головне завдання - знайти прихований вихід із квест-кімнати. (знайти вихід з кімнати, багацько загадкових скриньок та ключів до них)


Photo: Pastka


Адреса:

  • м. Позняки, вул. Анни Ахматової 3

Телефон:

  • +380 (68) 720 82 92









Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук