Добірка класних мультсеріалів під будь-який настрій


Опубліковано 03 Квітень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Добірка класних мультсеріалів під будь-який настрій


Добірка класних мультсеріалів під будь-який настрій

Photo: Freepik


Дивитися мультсеріали – це більше, ніж просто спосіб розважитися. Добре підібраний мультсеріал може стати не тільки чудовим способом провести вечір, а й навчити вашу дитину важливим цінностям, таким як дружба, розуміння, взаємодія з іншими людьми.

«Діти в місті» підібрали для вас класні мультсеріали різних жанрів. Серед них є, як веселі і легкі, так і такі, що надихнуть на нові ідеї та допоможуть зрозуміти важливі життєві цінності.


Панда Кунг-Фу: Лицар Дракона


Лихі тхори хочуть заволодіти могутньою зброєю.Панда По залишає свій дім та збирає команду, щоб зупинити їх. Він знаходить союзницю – англійську лицарку Мандрівне Лезо, і разом вони вирушають у подорож, щоб знайти зброю та урятувати світ від знищення. На них чекає епічна пригода, повна небезпек і битв зі сильними воїнами.



Video: Netflix Ukraine


Читайте також: ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду


Оні: Легенда про Богиню грому


Онарі та її односельці чекають на напад демонів на їхнє село в Демонічний Місяць. Усі мешканці, включаючи різні предмети, готуються до бою, а Онарі, яка втратила маму та не знає своїх магічних навичок, хоче дізнатися правду і захистити село. У пошуках своєї справжньої сили, Онарі потрапляє у небезпеку.



Video: Filmova


Зоотрополіс+


Повернення у місто Зоотрополіс. У кожному епізоді розповідається коротка історія про персонажів, таких як кролиця Джуді, землерийка Фру-Фру, шахрай Дюк, бос мафії Пан Велет, службовець поліції Бенджамін і офіціантка Сем.



Video: Цікава Ідея


Сонік Прайм


Сонік знову воює зі своїм ворогом доктором Роботніком, але нещасний випадок розбиває призму парадокса. Це призводить до руйнування Всесвіту та відправляє Соніка в інший світ. Тут все по-іншому – люди поводяться як роботи, а Нью-Йорк Сіті контролюється Радою хаосу.



Video: Sonic the Hedgehog


Бебі Бос: Назад до колиски


Ця історія відбувається після подій у мультфільмі «Бебі Бос: Сімейний бізнес». Теодора Темплтона неправомірно звинувачують у крадіжці, і він випиває немовлячу сироватку. Він знову стає маленьким та шукає докази своєї невинності. Після того, як він звернувся по допомогу до свого брата, Теодор повертається на роботу в «БебіКо», де багато чого змінилося.



Video: Filmova


Дослідниця Ада Твіст


Ада Твіст – молода науковиця. Вона любить вести розслідування за допомогою науки. Дівчинка допомагає людям за допомогою наукових відкриттів, співпраці та дружби. Готуйтесь до запаморочливих наукових експериментів разом з Адою Твіст!



Video: Filmova


Дракони: Дев'ять світів


Через тисячу років після подій мультфільму «Як приборкати дракона» дракони існують тільки у казках. Коли комета пробиває глибоку ущелину, професор Олівія Куллерсон вирушає у дослідницький центр зі своїм сином Томом. Том знаходить дракона і разом з друзями відкриває новий світ.



Video: Peacock Kids


Совиний Дім


Луз – цікава і життєрадісна дівчинка, яка випадково відкрила дзеркало, що веде в магічний світ демонів. Там вона зустріла відьму-бунтарку Еду і дракончика Кінга, які стали для неї друзями і родиною. Луз вирішила залишитися в цьому світі, але схоже, що він дуже небезпечний і населений страшними і злими істотами.



Video: Трейлери AdrianZP


Беймакс!


Продовження мультфільму «Супер шістка». Це історія про робота-медика Беймакса, який допомагає людям та тваринам, коли вони цього потребують найбільше. Він допомагає стареньким, молодим та іншим людям у складних ситуаціях. Коли Беймакс сам потрапляє у біду, жителі міста об'єднуються, щоб йому допомогти.



Video: Озвучка українською "Бубочка"


Амфібія


Енн викрала чарівну скриньку і опинилася у світі людиноподібних жаб та комах. Вона зустріла безрозсудну жабу, на ім'я Спріг, яка стала її другом. Разом дівчинка і жаба подорожують, досліджують дивовижний світ і шукають спосіб повернути Енн додому.



Video: Disney Channel


Всі ці чудові мультсеріали можна знайти і подивитися на сайті з серіалами в українській озвучці. Дивіться українською та вирушайте у світ фантастичних пригод разом з улюбленими героями!


Вам може сподобатися наша стаття: Топ-мультфільмів для перегляду з дітьми від дитячого психолога






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук