Як вибрати колиску для немовляти: поради та рекомендації


Опубліковано 14 Лютий 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Як вибрати колиску для немовляти: поради та рекомендації


Як вибрати колиску для немовляти: поради та рекомендації

Photo: www.mebelok.com


Народження малюка завжди пов’язане не тільки з радістю, а й з приємними хлопотами. І стосується це в першу чергу зміни інтер’єру кімнати, адже дитині необхідне місце для сну та розвитку. Самим найнеобхіднішим вважається ліжечко для малюка, яке буде забезпечувати повноцінний сон та ріст.


Звісно колиски для новонароджених відрізняються за своїми конструктивними особливостями. На думку експертів МебельОк кожна модель, представлена в інтернет магазині, заслуговує на увагу молодих батьків. Однак обрати необхідно тільки одну.


Різновиди та особливості


Для більш зручного вибору майстри розділили всі меблі для сну на види:

  • Класичні – самі поширені вироби із стандартними розмірами. Довжина таких ліжок – 120-140 см, а ширина – 60-70 см. Такі моделі підходять дітям від народження до 3-х років. В залежності від конструктивних особливостей класичні дитячі ліжка можна розділити на ніжках, на полозках та з наявністю механізму-маятника. Основні переваги – довгий експлуатаційний період, комфорт для мами та малюка, оптимальна ціна. Недоліки – займають багато місця.
  • Трансформери – самі сучасні ліжка, які вирізняються своєю функціональністю. В гіпермаркеті представлені різні моделі для немовлят, які в процесі зростання дитини можна збільшувати по довжині. Замовити предмет можна з комодом чи тумбочками, з полками чи з розкладним пеленальним столиком. У деяких варіантах після використання ліжка з її елементів можна зібрати, наприклад, письмовий стіл.
  • Манежі – це ідеальний варіант для сім’ї, яка часто переїжджає. Особливості конструкції дозволяють швидко і просто скласти чи розкласти ліжко. Недоліки – короткий період використання та м'які бортики, які ускладнюють перші самостійні підняття малюків, так як нема за що вхопитися ручкою.
  • Колиски – стандартні моделі призначені для дітей до 1-го року. Основні переваги – малогабаритність та максимальна зручність і затишок для новонародженої дитини. Недоліком вважається короткий експлуатаційний період.


Однак на думку експертів mebelok вибір типу люльки – це тільки краплина. Перед тим, як замовити обрану модель майстри радять вивчити її характеристики. В першу чергу слід звернути увагу на матеріал виготовлення, адже саме від нього залежить безпека малюка. На віртуальній вітрині салону представлені моделі, виготовлені з гіпоалергенних матеріалів, які до того ж є надійними та витривалими.

Ліжечка, колиски

Photo: www.mebelok.com


Дитяче ліжко – це важливий предмет, особливо для дитини до 3-х років. Саме тому вибір повинен бути зваженим і продуманим до дрібниць. На офіційному сайті батьки можуть замовити колиску самостійно або скориставшись порадами професійних менеджерів. В меблевому салоні діє адресна доставка.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук