Доставка продуктів додому та вартість таких послуг у Києві


Опубліковано 30 Червень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Доставка продуктів додому та вартість таких послуг у Києві


Доставка продуктів додому та вартість таких послуг у Києві

Photo: Turbo.ua


З початком пандемії Covid-19 люди змінили не лише свої комунікативні звички, а й звички купівлі. Послуги доставки продуктів додому стали мати великий попит. Замовлення їжі онлайн - чудовий спосіб заощадити час і спростити життя як домогосподарці, так і діловій людині. Пропонуємо ознайомитись з особливостями столичних служб доставок та вивчити ціни на їхні послуги. 


Turbo


Один із найкращих київських сервісів. Компанія приймає замовлення щодня, доставка продуктів онлайн доступна з 10:00 до 19:00. Сплатити послугу можна в режимі онлайн на офіційному сайті, банківською карткою або готівкою кур'єру. На даний момент сервіс працює над розширенням зони доставки, тому в деякі райони товари не доставляються. 


На сайті Turbo є практично все: м'ясні та рибні товари, овочі, ягоди та фрукти, напої, хлібобулочні вироби. Магазин пропонує свіжі солодощі, ковбасу та сири, молочну продукцію, яйця і т.д. В окремі категорії виділено органічні товари, товари без цукру, лактози та глютену.

Ціна доставки продуктів додому - 40 грн. При замовленні від 250 грн компанія доставить посилку безкоштовно. Є єдине обмеження: вага посилки має бути не більше 12 кг. Це пов'язано з тим, що доставляють товари велокур'єри. Постійні клієнти сервісу Turbo можуть накопичувати TurboCoin - віртуальну валюту, яку можна обмінювати на товари. 


Сільпо


сервис доставки

Photo: freepik.com


Замовити можна практично все з того, що є в магазині, за винятком побутової хімії. М'ясні та рибні вироби необхідно перевіряти на предмет свіжості при отриманні посилки. Мережа супермаркетів розробила мобільний додаток для своїх клієнтів. Здійснювати покупки можна прямо з телефону, на офіційному сайті магазину або за контактним телефоном.

Вартість послуги складає від 40 гривень за мінімального замовлення від 250 грн. Якщо сума купівлі складе 750 грн і вище, за доставку доведеться заплатити 50 грн. Замовлення приймаються з 10:00 до 21:00. Є можливість оплати послуги доставки онлайн.


Обжора


Кур'єр компанії може привезти практично все: починаючи від їжі, закінчуючи товарами для дому та тварин. Купувати можна як за телефоном, так і на офіційному сайті. Вартість послуги складає від 49 грн, залежно від розташування адреси, проте мінімальне замовлення не менше 300 грн. При купівлі товарів на суму від 500 грн доставка здійснюється за рахунок компанії. Оплата готівкою або карткою при отриманні замовлення.


Таврія В


Можна замовити будь-які продукти харчування, алкогольні напої, тютюн, бакалійну продукцію, морепродукти тощо. Також сервіс продає кулінарію, але товари цієї групи необхідно перевіряти щодо свіжості при прийомі посилки. Для придбання також можна скористатися програмою або офіційним сайтом, замовлення приймаються через інтернет.


У межах міста товари доставляють безкоштовно, проте мінімальна сума замовлення – від 300 грн. Також компанія доставляє посилки за межі столиці до найближчих районів — вартість послуги від 8 грн за кожний кілометр.


АТБ

 

сервис доставки

Photo: freepik.com


У супермаркеті АТБ можна замовити практично всі продукти харчування. Замовлення можете зробити на сайті магазину або через мобільний додаток. Доставку для АТБ здійснюють компанії служби Айпост, а вартість послуги складає від 50 до 80 грн. Магазин приймає замовлення з 9:00 до 21:00. Товар оплачується лише карткою банку.


Від чого залежить вартість доставки продуктів додому



Ціна на доставку продуктів залежить від місця та віддаленості кінцевого пункту від найближчого магазину чи складу, з яким працює компанія. Крім того, вартість може залежати від обраного покупцем терміну доставки. Якщо необхідно замовити продукти в офіс, ціна послуги вранці або після початку робочого дня буде вищою, ніж опівдні або ввечері. За вагу зазвичай доплачувати не доводиться, але деякі постачальники збільшують вартість послуги при перевезенні важких посилок.


Як купити продукти онлайн


Купуємо товари онлайн:

  1. Відкрийте сайт або мобільний додаток магазину, з яким вирішили співпрацювати.
  2. Зареєструйте обліковий запис, якщо це необхідно. Багато компаній пропонують реєстрацію облікових записів для заохочення клієнтів, у тому числі накопичення бонусів. Під час створення власного кабінету вкажіть свої контактні дані, включаючи email, мобільний номер.
  3. Після реєстрації ви отримаєте код активації, його потрібно ввести у поле.
  4. Виберіть товари, які вас цікавлять. Як правило, вони знаходяться у розділі "Каталог". Перед оформленням замовлення рекомендується наперед скласти меню на тиждень, якщо товари купуються для дому. Якщо ви маєте промокод на доставку продуктів, використовуйте його.
  5. Перегляньте ще раз усі товари та підтвердіть покупку. Вкажіть бажаний час та спосіб оплати. Зверніть увагу: якщо приймати посилку буде інша особа, у коментарях необхідно вказати її контактні дані та ім'я.


При покупці вагової продукції звертайте увагу на вказану вагу та вартість товару. М'ясо та риба, як правило, продаються в замороженому чи охолодженому вигляді. У будь-якому випадку, м'ясні вироби мають бути розфасовані. Рибу також краще купувати у перевірених постачальників, і бажано заморожену. У охолоджених рибних виробів термін зберігання значно нижчий.


Тому вибирайте сервіс доставки, який найзручніше для вас і насолоджуйтесь перевагами. Адже вартість такої послуги доступна і дає можливість фокусуватися на важливих для вас речах.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук