В Києві відбувся перший захід від дитячого кіноклубу KINDER! Як це було?


Опубліковано 28 Лютий 2017 о 16:11

Блог Діти в місті Київ >  Пост-реліз >  В Києві відбувся перший захід від дитячого кіноклубу KINDER! Як це було?


В Києві відбувся перший захід від дитячого кіноклубу KINDER! Як це було?

У Києві стартував дитячий Кіноклуб KINDER! 

 

У Києві відбувся перший захід дитячого Кіноклубу KINDER


25 лютого в кінотеатрі Multiplex (ТРЦ Sky Mall) відбувся перший захід дитячого Кіноклубу "KINDER" з переглядом мультфільму «LEGO® ФІЛЬМ: БЕТМЕН». Дитячий кіноклуб організований за підтримкою громадської ініціативи Вікторії Джарти «Друге дихання ».




«Кіноклуб KINDER - це формат регулярних зборів батьків з дітьми в кінотеатрі на перегляд дитячого фільму або мультфільму, де після перегляду професійні педагоги дитячої кіношколи проводять для дітей пізнавальні майстер-класи, ігри, вікторини та конкурси з подарунками », - зазначив Микола Конопелько, кінопродюсер, організатор Кіноклубу KINDER.

 


«Як мама, вважаю, що необхідно розвивати у дітей культуру кінопереглядів і кіносмак, а також розуміння кінематографа з самого дитинства. І завдяки такому заходу це стало можливо. Наша громадська ініціатива завжди рада підтримати проекти спрямовані на всебічний розвиток жінок, талантів дітей, допомоги дітям переселенцям, українського мистецтва і звичайно ж кіно », - прокоментувала Вікторія Джарти, автор громадської ініціативи «Друге Дихання », ініціатор створення Кіноклубу Kinder.





Після перегляду мультфільму діти були захоплені цікавими іграми та отримали масу знань і вражень.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук