Професія кухаря, шеф-кухаря, це не просто технічна діяльність в приготуванні їжі, але і творчість, мистецтво створити апетитний, корисний шедевр.
Ви запитаєте, кому підходить ця професія?
Перш за все це творчі люди, які бажають нести красу і користь людям. Академія з радістю надає юним кулінарам можливість досліджувати себе на майстер-класі з приготування шоколадного фондану під керівництвом шеф-кухаря.
Це допоможе познайомиться серйозним процесом приготування з «0», перевірити свої інтереси та знання в кулінарії, і можливо відповісти на питання: Чи хочу я стати шеф-кухарем?
Кулінарні майстер-клас + зустріч з ресторатором в ресторані "Сито-п'яно Italiano"!
В рамках майстер-класу учасники зможуть безпосередньо поспілкуватися з ресторатором, шеф-кухарем, та іншими фахівцям і дізнатися тонкощі професій. А в практичній частині учасників чекає майстер-клас під керівництвом шеф-кухаря.
Кількість: 10 людина
Що чекає учасників?
- Знайомство з успішним ресторатором;
- Історія успіху з перших вуст;
- Знайомство з професіями ресторанної індустрії;
- Проба своїх сил в професіях;
- Майстер - клас та екскурсія за лаштунки ресторану.
Реєстрація - https://goo.gl/forms/LGSO0lvUerRiR6zO2
Запис +380 (98) 986 41 95.
Кількість місць обмежена!
Вік
0+
Вартість
участь: 400 грн