Книжка Сергія Лоскота «Великі собаки бояться маленьких дівчаток». БараБука радить!


Опубліковано 22 Червень 2016 о 12:35

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  Книжка Сергія Лоскота «Великі собаки бояться маленьких дівчаток». БараБука радить!


Книжка Сергія Лоскота «Великі собаки бояться маленьких дівчаток». БараБука радить!

Літні канікули – це час для нових знайомств і друзів. Саме тому цього тижня БараБука радить книжку Сергія Лоскота «Великі собаки бояться маленьких дівчаток».


Зворушлива історія про дружбу великої собаки й маленької дівчинки стала дебютом Сергія Лоскота в дитячій літературі. Цей автор взявся писати нещодавно, перебуваючи на війні на сході України. За словами Сергія Лоскота, його книжка – «про те, що дітям не треба рости насамоті. Їм потрібні якщо не братики-сестрички, то песики й котики, і тоді вони матимуть уявлення про доброту й любов».


Художнє оформлення та верстка книжки продумані до дрібниць. Навіть дитина, яка ще не вміє читати, зрозуміє історію завдяки самим лише ілюстраціям. Малюнки Максима Долинного гармонійні, з крихтою доброго гумору, яскраві й дуже зважені в деталях.


І наостанок важливе попередження! Історію зі зворушливим хеппі ендом неодмінно варто прочитати всією родиною, проте вона несе в собі потенційну «небезпеку»: після прочитання книжки у вашій родині може з’явитися величезний пес.


Більше чудових дитячих книжок шукайте на сайті http://www.barabooka.com.ua





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук